6 syytä käydä kehonkoostumusmittauksessa

6 syytä käydä kehonkoostumusmittauksessa

Milloin olet viimeksi käynyt mittaamassa kehonkoostumuksesi? Kehonkoostumusmittaus mielletään usein vain urheilijoiden ja aktiiviliikkujien välineeksi, mutta se on paljon muutakin. Kuka tahansa omasta hyvinvoinnistaan kiinnostunut voi saada tuntuvaa hyötyä mittaustuloksista. Tulokset puhuvat yksiselitteistä kieltä. Ne auttavat tekemään fiksuja valintoja riippumatta mittauksen syistä.

Sisältää mainoslinkkejä, mainoslinkit merkitty *-merkillä.

6 syytä käydä kehonkoostumusmittauksessa

Kävin viimeviikolla ensimmäistä kertaa *Bodymajan inbody-mittauksessa. Todella upea konsepti, pääset mittaukseen omien aikataulujen mukaan ilman ajanvarausta ja matalalla kynnyksellä. Samoin itse mittaus selkeästi ohjeistettu ja helppo suorittaa.

Kattavat tulokset ja selitykset kätevästi heti mittauksen jälkeen luettavissa. Ostin samalla kolmen kerran paketin, jotta pystyy seurailemaan oman kunnon kehittymistä. Mitä usemman kerran ostaa sitä halvemmaksi se tulee. Yhden kerran hintakaan ei todellakaan ole paha, hinnat alk. 19,90 e. Suosittelen!

Kehonkoostumusmittaukset itsepalvelupisteissä ilman ajanvarausta seuraavissa kaupungeissa: Espoo, Helsinki, Helsinki, Jyväskeskus, Lahti,Oulu, Raisio, Tampere, Vantaa.

* KIINNOSTUITKO, TÄSTÄ PÄÄSET VARAAMAAN AJAN!

6 syytä, miksi käydä kehonkoostumusmittauksessa

Bodymaja on Suomen ainoa vain kehonkoostumusmittauksiin erikoistunut toimija. Bodymajalla on yhdeksän toimipistettä eri puolilla Suomea. *Bodymajan uuden palvelun avulla kehonkoostumusmittausten tekeminen on aiempaa helpompaa. Kauppakeskuksien yhteyteen sijoitetuissa itsepalvelupisteissä voit tehdä mittauksen omassa rauhassa ja yksityisesti, silloin kun sinulle parhaiten sopii.

Mittauspisteissä on käytössä laadukkaat Inbody 770 -laitteet. Saat tarkimmat mahdolliset tulokset, mutta samalla voit tehdä testin rauhassa ja yksityisesti. Testin ottaminen on helppoa ohjeiden ja laitteen ääniopastuksen ansiosta.

Erityisesti Bodymajassa on panostettu siihen, että mittausten tilaus ja tulosten lukeminen on helppoa. Mittaukset jälkeen saa selkeän raportin, jonka voi myös jakaa joko sähköisenä tai tulostaa mukaan.

Tulosraportti on markkinoiden laajin, ja sisältää esim. lihasten ja rasvan määrän, rasvaprosentin, haitallisen viskeraalirasvan sekä lihaksiston puolierot. Yhteensä n. 40 eri mittaria. Jokaisen arvon kohdalla kerrotaan, mitä se tarkoittaa ja mihin se liittyy.

Bodymajan yksittäisen kehonkoostumusmittauksen hinta on 19,90 €. Kolmen testin paketin saa kahden testin hinnalla. 

Miksi Bodymaja?

  • Pääset helposti mittaukseen ilman ajanvarausta
  • Markkinoiden parhaat Inbody 770 -mittalaitteet
  • Kattavat ja selkeät tulokset Oma Body -palveluun
  • Seuraa helposti tulostesi kehitystä yhdessä paikassa
  • Kotimainen ja luotettava palvelu
  • Jos mittaa säännöllisesti voi helposti seurata yhdellä graafilla tulosten kehittymistä.
    Näin myös huomaa, miten ruokavalio- tai elintapamuutokset vaikuttavat.
  • Selkeät raportit. Ei pelkkiä lyhenteitä ja numeroita vaan visuaaliset ja helppolukuiset tulokset.
6 syytä käydä kehonkoostumusmittauksessa

6 syytä käydä kehonkoostumusmittauksessa

1. KEHONKOOSTUMUSMITTAUS ON PAREMPI KUIN PAINOINDEKSI

Tyypillisin syy hakeutua kehonkoostumusmittaukseen on painonpudottajan halu seurata projektinsa tuloksia. Liikunnan lisääminen tai ruokavaliomuutokset eivät aina näy vaa’an lukemissa. Painoindeksin laskeminen BMI-taulukon tai BMI-laskurin avulla antaa yhden numeron seurattavaksi, mutta kehonkoostumustietojen avulla saat paljon monipuolisemman ja yksilöllisemmän kokonaiskuvan tilanteestasi.

Jos paino ei ponnistuksista huolimatta laske, kyse saattaa olla esimerkiksi siitä, että rasvaprosentti tippuu, mutta lihasmassa samalla kasvaa. Olennaista on kiinnittää huomio lihaksen ja rasvamassan suhteeseen. Kehonkoostumustulosten avulla voit selvittää asian hetkessä ja pystyt valitsemaan omaan tilanteeseesi sopivat tavat painonpudotukseen.

2. INBODY-MITTAUS OHJAA SUUNNITTELEMAAN TREENIT OIKEIN ILMAN KUNTOSALIAKIN

Haluatko kiinteytyä tai lisätä lihasmassaa? Olitpa vapaa-ajan kuntoilija tai tavoitteellinen huippu-urheilija, inbody-mittauksen tulisi kuulua jokaisen aktiiviliikkujan rutiineihin. Tarkka data auttaa harjoittelemaan oikein ja välttämään loukkaantumisia.

3. HALUATKO SEURATA ELINTAPAMUUTOSTESI VAIKUTUKSIA MUUTENKIN KUIN BMI-TAULUKOITA LUKIEN?

Kehonkoostumusmittauksen hienous piilee siinä, että se antaa tuloksia, jotka ovat aina henkilökohtaisia ja toimivat kaiken ikäisillä ja kaiken kokoisilla. Perinteiset hyvinvoinnin mittarit, kuten painoindeksi tai vyötärö-lantiosuhteen mittaaminen ovat aina sidoksissa keskiarvoihin. Hyvinvoinnin seuraaminen vain yksilöä keskiarvoihin verraten muodostuu väistämättä ongelmalliseksi – olemmehan kaikki uniikkeja. Siksi inbody-mittaus on perinteisiä keinoja tehokkaampi tapa seurata ruokavalio- ja elintapamuutosten vaikutusta.

Kehonkoostumustietojen avulla voidaan seurata esimerkiksi viskaalisen rasvan määrää. Viskeraalirasvalla tarkoitetaan sisäelinten ympärille kertyvää rasvaa. Sillä on yhteys diabetekseen, metaboliseen oireyhtymään sekä moniin muihin elintapasairauksiin. Bodymajan mittauksen avulla saat tarkan tiedon viskeraalirasvan määrästä omassa kehossasi.

4. INBODY-MITTAUS PALJASTAA KEHON TASAPAINOEROT

Tunnetko olosi eripariseksi tai vinoksi? Tämä kenties erikoiselta kuulostava kysymys on itse asiassa varsin tyypillinen syy hakeutua kehonkoostumusmittaukseen. Sen avulla yllättävät tasapainotilan muutokset voidaan tunnistaa ja hoitaa ajoissa jo ennen kuin ne kehittyvät ongelmiksi.

Joskus epätasapainoa on kehon vasemman- ja oikeanpuoleisten osien välillä ja joskus kyseessä on ylä- ja alaruumiin välinen epäsuhta. Erot lihastasapainossa saattavat syntyä epätasaisesti jakautuvan treenin seurauksena. Taustalla voi olla myös nestekertymää tai turvotusta – näihin kaikkiin pääset pureutumaan mittaustuloksia tulkitessasi. Tasapainotilanteen seuraaminen kehonkoostumusmittauksen avulla ohjaa kohdistamaan korjaavat toimenpiteet oikein.

5. KEHONKOOSTUMUSMITTAUS TUKEE TYÖHYVINVOINTIA

Teetkö fyysisesti vaativaa työtä? Kehonkoostumusmittaus auttaa seuraamaan tärkeimmän työvälineesi, oman kehosi, hyvinvointia ja toimintakykyä.

Kehonkoostumusmittauksesta hyötyvät yhtä lailla ei-fyysistä työtä tekevät. Se auttaa tunnistamaan myös toimistotyöhön liittyvien riskitekijöiden, kuten pitkän istumisen vaikutuksia elimistöön. Mittaukset toimivat tietenkin parhaiten, kun ne tehdään säännöllisesti.

6. APUA SAIRAUKSIEN ENNALTAEHKÄISYYN JA KUNTOUTUMISEEN

Kehonkoostumusmittauksen kautta on mahdollista tunnistaa monenlaisia elintapasairauksiin liittyviä riskejä. Mittaustiedot voivat paljastaa merkkejä muun muassa diabetesriskistä tai alttiudesta sydän- ja verisuonitaudeille. Näin saat indikaation hakeutua tutkimuksiin jo ennen kuin oireet syvenevät.

Myös eri sairauksista kuntoutujat hyötyvät inbody-mittauksesta. Toipumisprosessin aikana saadut tarkat tiedot kehon koostumuksesta auttavat esimerkiksi tulehdustilojen parantumisen seurannassa. Et tarvitse kehonkoostumusmittauksiin lääkäriä. Mittaukset on helppo tehdä oma-aloitteisesti.

Tekstit Bodymaja.fi sivustolta.

6 syytä käydä kehonkoostumusmittauksessa
kysely

Leave a Comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

*