Grillijuusto on niin hyvÀÀ, siksi se sopii salaattiinkin mukaan erinomaisesti. TÀmÀ salaatti on versioitu kreikkalaisesta salaatista. Salaatin pÀÀlle kasataan grillattuja punasipuleita, kesÀkurpitsaa ja grillijuustoa. Salaattikastikkeena sitrus-appelsiini kastike.


TÀÀltÀ löydÀt toisen herkullisen grillijuusto salaatin ohjeen
Halloumisalaatti-jogurttikastikkeella
Grillattu juustosalaatti
Course: Salaatit ja lisÀkkeetDifficulty: Helppo4
servings15
minutes10
minutesAinekset:
1-2 pkt Halla juustoa tai jotain muuta grillijuustoa
kesÀkurpitsa
punasipuli
PieniÀ paprikoita halkaistuna
oliiviöljyÀ paistamiseen
salaattia
kourallinen kirsikkatomaatteja erivÀrisiÀ
kalamata oliiveja
- Kastike
2 rkl oliiiviöljyÀ
1,5 rkl sitruunamehua
1-2 rkl appelsiinimehua
suolaa
0,5-1 tl hunajadijon sinappia (tai jotain muuta makeaa sinappia)
suolaa ja mustapippuria
tuoretta basilikaa silputtuna
(valkosipulia)
Valmistus ohjeet:
- Leikkaa juusto paloiksi. Leikkaa punasipuli ja kesÀkurpitsa kiekoiksi. Halkaise pikku paprikat. Suihkauta oliiviöljyÀ pÀÀlle. Grillaa grillissÀ kunnes ovat saaneet hiukan vÀriÀ.
- Puolita tomaatit ja oliivit. LevitÀ laakean vadin pohjalle salaatti. Salatin pÀÀlle kasaa muut aineet.
- Valmista kastike sekoittamalla kaikki aineet sekaisin.
- Kaada kastike annosten pÀÀlle.
