Blogikuva e1610641733514

Joululahjaideoita

Kasvisruokailijan ykköslahjavinkit 🎁🎁🎁

Suomessa painetut laadukkaat jokaisen kasvisfanin suosikkijoululahjat! Avokadoa&Sitruunaa avasi kaupan. Sieltä löytyy jokaiselle jotakin: huppareita, T-paitoja, kasseja, mukeja ja julisteita. Valikoimissa myös herkullisen värikkäät 2021 seinäkalenterit.


Avokadoa&Sitruunaa kauppa on auki. Sieltä löydät paitoja, kasseja, mukeja ja julisteita kasvisten ystäville. Smoothien ystävillekkin on iso valikoima eri tuotteita. Tuotteet painetaan Suomessa Helsingissä ja ne toimitetaan ympäri maailman. Valikoimissa on myös Pure Wasten tekstiileille painettuja tuotteita.

Alla muutama kuva valikoimasta. Valikoimassa on n.monia eri tuotteita, erilaisilla designeilla, joten kannattaa käydä kaupassa tutustumassa.
Tervetuloa!

TÄSSÄ SUORA LINKKI KOKO VALIKOIMAAN

Kassit
Julisteet
Mukit
Hupparit

Scandinavian Frame Mockup 04f scaled
Valikoima 2021 seinäkalentereita
C077 PS
Julisteita keittiöön
SS Woment
Lahjoja smoothien ystäville
Joululahjaideoita

Kasseja

Joululahjaideoita
Lahjoja lapselle
Joululahjaideoita
Collegeja ja huppareita

3 Comments

 1. Hei, Ihania julisteita. Onko kalenterijulisteissa kuukaudet oikeassa järjestyksessä vai onko toukokuu elokuun jälkeen? Varmistelen, kun tiedän, että lahjansaaja ei pääsisi tästä järjestyksestä yli.

   
  • Moikka Sanna,

   Kääk, onko minulle käynyt virhe? Ihanaa kiitos kun kerroit. Korjaan heti virheen ja laitan uuden tiedoston tänne kuvaan ja kauppaan.
   Ikävä että näin kävi, pahoittelut!

   Ihanaa joulun odotusta!

    
 2. Hei,
  Hienoa, että asia selvisi näin helposti. Mukavaa joulua sinulle.

   

Leave a Comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

*