Kevyemmät mustikkapalat

mustikkapala2

Eikö niin, että välillä pitää saada jotain makeampaa? Mustikkapalat ovat todella nopeatekoisia, eikä niissä ole turhia kaloreita. Mustikkapalat sopivat kahvin kanssa nautittavaksi tai miksei vaikkapa aamupalalla.

Kurkkaa täältä toinen kevyt resepti: https://www.avokadoajasitruunaa.fi/kevyet-kaurakupit-jugurtilla-ja-marjoilla/

Kevyemmät mustikkapalat
mustikkapala4
Print

Kevyemmät mustikkapalat

  • V
  • GF
  • DF
Mustikkapaloja tulee noin 12 kpl.
  • Difficulty:Easy
  • Prep Time:15 mins
  • Cook Time:35 mins
  • Serves:8
  • Freezable:Yes

Nutrition per portion

Ingredients
  • 3,5 dl kaurahiutaleita
  • 2 dl kaurajauhoja
  • 4 rkl Erytritolia tai 2 rkl karppisokeria (tai vaahterasiirappia)
  • 1/2 tl ruokasoodaa
  • 1/2 tl kanelia
  • 1/4 tl suolaa
  • 3 kananmunaa
  • 1 dl mantelimaitoa (sokeroimaton)
  • 1/2dl kookosöljyä, sulatettu ja hieman jäähtynyt
  • 3 rkl hunajaa
  • 1 tl vanilijauutetta (tai vanilijasokeria)
  • 3 dl mustikoita (tuoreet tai pakaste)
Method
  • Kuumenna uuni 175 ° C: seen.
    Sekoita kulhossa sekaisin kaurahiutaleet ja leseet, sokeri, ruokasooda, kaneli ja suola. Laita hetkeksi sivuun.
  • Vatkaa erillisessä kulhossa yhteen munat, mantelimaito, kookosöljy, hunaja ja vaniljauute.
  • Kaada märät ainesosat kuivien aineosien joukkoon ja sekoita. Lisää kevyesti mustikat joukkoon.
  • Levitä mustikkataikinaseos 20 x 20 cm kokoiselle pellille tai isommalle pellille siten, että pellille jää tyhjää tilaa. Taikina ei leviä.
  • Paista uunissa n. 35-40 min. Voit tarkistaa kypsyyden tulitikulla. Paistos on valmis jos tikkuun ei tartu mitään.
  • Viipaloi paloihin ja nauti!

Sharing is caring!

Käytän evästeitä, jotta voin antaa sinulle parhaan kokemuksen sivustolla. Jos jatkat tämän sivuston käyttöä, hyväksyt evästeet.
Ok
Privacy Policy