Kookosmaito-papupata

Kookosmaito-papupata

 

Herkullinen, edullinen ja niin helppo valmistaa – Kookosmaito-papukastike . Pataan voi käyttää mitä tahansa papuja, kikherneitä, linssejä tai keltaisia herneitä. Pata tarjoillaan nuudelien tai riisin kanssa. Pataan voi lisätä mukaan myös esim. tofua tai paneer juustoa.

Sisältää mainoslinkkejä, mainoslinkit merkitty *-merkillä”

Ohje on kirjasta – Hanna Olvenmark -Annos eurolla. Ohjetta olen hiukan muuttanut alkuperäisestä. Kirjaa kannattaa muutenkin selailla, sillä siitä löytyy todella herkullisia ja edullisia reseptejä. Kirjasta löytyy paljon muitakin ihania ohjeita.

Kookosmaito-papupata

Kookosmaito-papupata

Course: LounaatDifficulty: Helppo
Servings

4

servings
Prep time

10

minutes
Cooking time

20

minutes

Ainekset:

  • 1 iso sipuli

  • 2-3 valkosipulinkynttä

  • 1 rkl curryä

  • 1 rkl öljyä

  • 1 tlk (400 ml) kookosmaitoa

  • 1 kasvisliemikuutio

  • 1 tlk (400 g) tomaattimurskaa

  • 300 g pakastettua hienonnettua pinaattia

  • 1-2 tlk papuja/kikherneitä/keltaisia herneitä

  • 3 rkl mangochutneytä

  • ripaus chiliä

  • Lisäksi
  • nuudeleita tai riisiä

Valmistus ohjeet:

  • Kuori ja pilko sipuli ja murskaa valkosipulinkynnet. Kuulota sipuleita öljyn ja curryn kanssa paistinpannulla.
  • Kaada joukkoon kookosmaito ja lisää joukkoon kasvisliemikuutio. Anna hautua 5 min.
  • Lisää tomaattimurska ja pakastepinaatti. Anna hautua hiljalleen.
  • Lisää kastikkeen joukkon pavut, mangochutney ja chilimauste muutama minuutti ennen tarjoilua. Mausta lisää tarvittaessa suolalla.
  • Tarjoile nuudeleiden tai riisin kanssa.
Kookosmaito-papupata
Kookosmaito-papupata
Kookosmaito-papupata

Leave a Comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

*