.
Aurinkokuivattu tomaatti-pasta on helppo arkiherkku, jonka valmistuksessa ei kauaa nokka tuhise. Pastakastike valmistuu pastan keittÀmisen aikana. Annos maistuu sellaisenaan tai vaikkapa broilerin tai katkarapujen seurana.Suosittelen kokeilemaan tÀtÀ herkullista ja helppoa reseptiÀ!
TÀÀltÀ löydÀt lisÀÀ pasta ohjeita:
Verso pestopasta
Nyhtokaurapasta
Hernepestopasta
Helppo-ja-nopea-vihrea-pasta
Kermainen-parsapasta
Feta-kasvispasta
Pastaa pinaatilla ja aurinkokuivatulla tomaatilla
Course: LounaatDifficulty: Helppo4
servings10
minutes10
minutesAinekset:
1 sipuli
3 valkosipulinkynttÀ
1 rkl oliiviöljyÀ (josta osa voi olla aurinkokuivattujen tomaattien öljyÀ)
100 g aurinkokuivattuja tomaatteja ilman öljyÀ tai öljyssÀ
1 tl paprikajauhetta
mustapippuria
1â2 rkl tomaattipyrettĂ€
2 dl ruokakermaa
(pastan keitin)vettÀ
100 g pinaattia
Œ tl chilihiutaleita
(loraus hunajaa tai muuta makeutta)
- PÀÀlle
tuoretta basilikaa
parmesaania
- LisÀksi
200 g tagliatellea tai jotain muuta pastaa
Valmistus ohjeet:
- Laita tagliatelle kiehumaan suolalla maustettuun veteen pakkauksen ohjeen mukaan.
- Hienonna sipuli ja valkosipuli. Kuullota sipulit paistinpannulla öljyssÀ pehmeÀksi. LisÀÀ pienityt aurinkokuivatut tomaatit ja jatka paistamista muutaman minuutin ajan. Mausta tomaattipyreellÀ, paprikajauheella ja mustapippurilla.
- LisÀÀ pannulle kerma ja tarvittaessa vettÀ. Anna hautua pari minuuttia. Mausta tarvittaessa suolalla ja hunajalla. LisÀÀ pinaatti ja chilihiutaleet. Sekoita n. minuutin ajan. LisÀÀ valutettu pasta kastikkeen joukkoon ja sekoita.
- Tarjoa tuoreen basilikan ja parmesaanin kanssa
- Annos maistuu sellaisenaan tai vaikkapa broilerin tai katkarapujen seurana.
Notes
- Voit korvata pinaatin lehtikaalilla.