Helppotekoinen pastavuoka valmistuu nopeasti ja on loistavaa arkiruokaa. Maistuu varmasti koko perheelle.
LisÀÀ pastaruokia löydÀt tÀÀltÀ:
Punajuuripasta
Tomaatti-kanapasta
Kana-pastasalaatti-paahdetuilla-paprikoilla
Versopestopasta
Nyhtokaurapasta
10-min-hernepestopasta
Spagettivuoka-tomaatti-paprikakastikkeella
Kermainen-parsapasta
Valkosipulinuudeleita
Katkarapu-avokadopasta
Feta-kasvispasta
Tonnikala-tomaattipasta
Terveellisempi-kasvislasagne
Helppo-kasvispasta
Tonnikalapastavuoka
Course: LounaatDifficulty: Helppo4
servings20
minutes20
minutesAinekset:
200 g pastaa
öljyÀ
1 sipuli
2 valkosipulinkynttÀ
(10 cm pÀtkÀ purjoa)
1 rkl tomaattipyreetÀ
1 tlk tomaattimurskaa
suolaa
1-2 tl sokeria
2 tl oreganoa
mustapippuria
2 tlk tonnikalaa vedessÀ
1 dl maitoa
1 kpl mozzarellapallo (125 g )
tuoretta persiljaa
Valmistus ohjeet:
- Kuumenna uuni 200ÂșC:een
- KeitÀ pasta pakkauksen ohjeiden mukaan.
- Kuumenna öljyÀ isolla pannulla. LisÀÀ silputtu sipuli, valkosipuli ja purjo. Kuulota muutama minuutti.
- LisÀÀ tomaattimurska ja tomaattipyree. Mausta. Hauduta hetken aikaa. LisÀÀ joukkoon tonnikala ja maito ja hauduta vielÀ 5 minuuttia. Tarkista maku. LisÀÀ pasta kastikkeeseen ja sekoita joukkoon.
- Kaada seos uuninkestÀvÀÀn vuokaan. Asettele viipaloitu mozzarella. Paista uunissa 20-25 minuuttia.
Notes
- Jos haluat keventÀÀ voit jÀttÀÀ mozzarella pois ja sekoittaa raejuustoa sekaan.