Tuorepunajuuri salaatti cashewkermalla

Tuorepunajuuri salaatti cashewkermalla

Tuorepunajuuri salaatti cashewkermalla on super terveellinen raakasalaatti avokadolla, vihanneksilla, iduilla, ja paahdetuilla kurpitsansiemenillä. Päällä superhyvää cashewkermaa. Lupaan, että tämä salaatti maistuu todella hyvälle. Tätä salaattia todella suosittelen tekemään ja maistamaan.

Salaatista riittää neljälle hengelle. Cashewkermasta riittää useampaan ruokailukertaan. Jos pidit ohjeesta niin laita jakoon, painikkeen löydät sivun alalaidasta.

Tuorepunajuuri salaatti cashewkermalla

Tuorepunajuuri salaatti

  • vihreä salaatti sekoitus
  • 1 raaka punajuuri raastettuna
  • 1 porkkana raastettuna
  • 1 avocado, pienittynä
  • 0,5 dl paahdettuja kurpitsansiemeniä (paahda pannulla, kunnes ovat hiukan paahtuneita)
  • 1 dl ituja tai silmuja (käytin parsakaalin silmuja)
  • 1 pieni makea sipuli ohuina renkaina (kuvassa marinoidut punasipulit)

Cashewpähkinäkerma

reilu 1 dl vettä
1 valkosipulinkynsi
1 rkl sitruunamehua tai omenaviinietikkaa
1 rkl oliiviöljyä
1 tl soijakastike
¼ tl suolaa, tai maun mukaan
2 dl cashewpähkinöitä

Ohje

  1. Tee cashew-kerma. Lisää vesi, valkosipuli, etikka, oliiviöljy, soijakastike ja suola tehosekoittimeen. Sekoita hetki ja lisää cashewpähkinät. Sekoita lisää kunnes koostumus on hyvin sileää.
  2. Sekoita vihannekset keskenään ja lisää annoksen päälle cashewkermaa ja kurpitsansiemeniä.

Tuorepunajuuri salaatti cashewkermalla

Sharing is caring!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Käytän evästeitä, jotta voin antaa sinulle parhaan kokemuksen sivustolla. Jos jatkat tämän sivuston käyttöä, hyväksyt evästeet.
Ok
Privacy Policy