Verso-italiansalaatti

Verso-italiansalaatti

 

Tämä salaatti on raaka versio italiansaatista :) Sisältää samoja raaka-aineita kyllä. Valmistin tämän ilman pastaa ja uutta tvistiä antaa raaka porkkana ja herneenversot. Kokeilemisen arvoinen juttu!

Verso-italiansalaatti
Verso-italiansalaatti

Kaupallinen yhteistyö Folium Farmsin kanssa

Verso-italiansalaatti

Recipe by Avokadoa&SitruunaaCourse: Salaatit ja lisäkkeetDifficulty: Helppo
Servings

4

servings
Prep time

20

minutes

Ainekset:

  • 1 pkt Helsingin kaupunkiviljely Herneenversoja

  •   200 g pakasteherneitä sulatettuna

  •  200 g porkkanaa raastettuna

  • 1 makeahko omena

  • 1 iso punasipuli tai 2 pientä

  • Kastike
  • 200 g kermaviiliä

  • 1 dl majoneesia

  • 2 tl Hunaja Dijon-sinappia

  • 1–2 rkl valkoviinietikkaa

  • ¼ tl paprikamaustetta

  • ⅓ tl suolaa

  •    ½ -1 tl sokeria tai hunajaa

  • ripaus mustapippuria

  • Lisäksi
  • Salaatin päälle koristeeksi versoja

Valmistus ohjeet:

  • Kuori omena, porkkanat ja sipuli. Kuutioi omena. Raasta porkkanat ja leikkaa sipuli ohuiksi kuutioiksi tai renkaiksi. Sulata herneet. Leikkaa herneenversot kahteen osaan.
  • Yhdistä kastikkeen ainekset. Tarkista maku. Lisää tarvittaessa valkoviinietikkaa, sokeria ja suolaa.
  • Sekoita salaattiaineet ja kastike sekaisin. Anna maustua hetken aikaa.  Koristele versoilla. Tarjoa lisäkesalaattina.

Notes

  • Jos haluat salaatista ruokaisamman, lisää keitettyä pastaa joukkoon.
Verso-italiansalaatti

Leave a Comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

*