Info

info 1

Moikka,

ja tervetuloa Sonjan keittiöön. Sonjan keittiössä tuoksuu kirpeä sitruuna, lempeä avokado ja vahva chili. Toisinaan keittiössä vallitsee hillitön sekamelska ja toisinaan sotilaallinen järjestys. Ennen kaikkea ruokaa tehdään reippaalla otteella, kasviksista ja vähän muustakin. Resepteissä käytetään kasvisten lisäksi kalaa, maitotuotteita ja tietysti kananmunia. Mukana myös ideoita ja vinkkejä keittiön ympärillä.

Blogin takana häärii (useimmiten) terveellistä elämää viettävä touhukas nainen. Liikun, syön hyvin ja yritän levätä tarpeeksi. Ja se ikuinen laihdutus . Avokadot ovat rakkauteni, voisin syödä niitä kaikilla aterioilla. Leivästä ja pullastakin  pidän (pullasta joskus viikonloppuisin) sekä kaikista pikku suolaisista. Sen takia kehittelenkin kaikkea kevyempää :) Hyvän ruuan tulee olla maukasta, keventäjällekkin.

Inspiraationi löytyy heviosastolta, jääkaapin sisällöstä, kirjoista ja muista blogeista. Vanhat hyvät suosikkiruuatkin saavat kevyemmät versiot kasviksista. Kevyttä ja ihanaa kasvisruokaa ja herkkujakin, joita voi syödä hyvällä omallatunnolla, uudet reseptit ja uudet raaka-aineet, aah.

Kokkailun lisäksi uusin harrastukseni on valokuvaus. Haastava ja aikaa vievä, mutta niin ihana harrastus. Toivotaan, että tulevaisuudessa sivustolla nähdään myös upeita ruokakuvia.

Haluan innostaa sinua kokkailemaan enemmän kasviksia. Valmistamaan herkullista,puhdasta ja terveellistä ruokaa. 

Ps. Muistathan kysyä luvan, jos haluat käyttää kuviani tai reseptejäni omissa julkaisuissasi.

Terveisin

Untitled 1

Sharing is caring!

Käytän evästeitä, jotta voin antaa sinulle parhaan kokemuksen sivustolla. Jos jatkat tämän sivuston käyttöä, hyväksyt evästeet.
Ok
Privacy Policy