Grillijuusto-hampurilaiset superhyviä ja jos et ole vielä maistanut niin suosittelen maistamaan ja valmistamaan itse. Rapeaksi paistettu Halla-grillijuusto on mitä mainionin hampurilaispihvi. Hampurilaisen sisään on laitettu myös herkkusieniä, tomaattia, salaattia, marinoituja punasipuleita sekä herkullista minttukastiketta. Tämä Grillattu burgeri on nopea ja helppo valmistaa. Kesällä hampurilainen sopii loistavasti kesägrilliin mukaan.


Kurkkaa myös tämä mustapapu-burgeri ohje:
Mustapapuburgerit
Grillijuusto-hampurilaiset
Course: ViikonloppuherkutDifficulty: Helppo4
servings15
minutes10
minutesAinekset:
4 hampurilaissämpylää
2 pkt Halloumi- tai grillijuustoa (Suosittelen Hallajuustoa pyöreä)
oliiviöljyä
salaatinlehtiä
2 tomaattia
isoja grilliherkkusieniä
suolaa ja mustapippuria
- Marinoidut punasipulit
1 iso tai 2 pientä punasipulia
2 rkl balsamiviinietikkaa
ripaus suolaa
- Minttukastike
3 rkl kreikkalaista jogurttia
3 rkl kevyt majoneesia
reilusti silputtua tuoretta minttua
1 valkosipulinkynsi
1 tl sitruunamehua
mustapippuria ja suolaa
Valmistus ohjeet:
- Marinoidut punasipulit
- Leikkaa siput hienoiksi kiekoiksi. Laita pieneen kippoon ja laita sekaan viinietikkaa ja ripaus suolaa. Laita sivuun marinoitumaan.
- Minttukastike
- Sekoita kaikki ainekset sekaisin. Maistele ja lisää tarvittaessa mausteita.
- Kasaaminen
- Leikkaa tomaatit ja herkkusienet viipaleiksi. Paista/grillaa sienet pienessä määrässä oliiviöljyä. Mausta ripauksella suolaa ja mustapippuria.
- Grillaa/paista viipaloidut juustot. Grillaa kunnes ne ovat saaneet kauniin värin.
- Kasaa sämpylän väliin (voit paahtaa/grillata sämpylän ensin) juustoa, salaattia, tomaattia, sieniä ja kastiketta. Nauti!
