Grillijuusto-hampurilaiset superhyviÀ ja jos et ole vielÀ maistanut niin suosittelen maistamaan ja valmistamaan itse. Rapeaksi paistettu Halla-grillijuusto on mitÀ mainionin hampurilaispihvi. Hampurilaisen sisÀÀn on laitettu myös herkkusieniÀ, tomaattia, salaattia, marinoituja punasipuleita sekÀ herkullista minttukastiketta. TÀmÀ Grillattu burgeri on nopea ja helppo valmistaa. KesÀllÀ hampurilainen sopii loistavasti kesÀgrilliin mukaan.
Kurkkaa myös tÀmÀ mustapapu-burgeri ohje:
Mustapapuburgerit
Grillijuusto-hampurilaiset
Course: ViikonloppuherkutDifficulty: Helppo4
servings15
minutes10
minutesAinekset:
4 hampurilaissÀmpylÀÀ
2 pkt Halloumi- tai grillijuustoa (Suosittelen Hallajuustoa pyöreÀ)
oliiviöljyÀ
salaatinlehtiÀ
2 tomaattia
isoja grilliherkkusieniÀ
suolaa ja mustapippuria
- Marinoidut punasipulit
1 iso tai 2 pientÀ punasipulia
2 rkl balsamiviinietikkaa
ripaus suolaa
- Minttukastike
3 rkl kreikkalaista jogurttia
3 rkl kevyt majoneesia
reilusti silputtua tuoretta minttua
1 valkosipulinkynsi
1 tl sitruunamehua
mustapippuria ja suolaa
Valmistus ohjeet:
- Marinoidut punasipulit
- Leikkaa siput hienoiksi kiekoiksi. Laita pieneen kippoon ja laita sekaan viinietikkaa ja ripaus suolaa. Laita sivuun marinoitumaan.
- Minttukastike
- Sekoita kaikki ainekset sekaisin. Maistele ja lisÀÀ tarvittaessa mausteita.
- Kasaaminen
- Leikkaa tomaatit ja herkkusienet viipaleiksi. Paista/grillaa sienet pienessÀ mÀÀrÀssÀ oliiviöljyÀ. Mausta ripauksella suolaa ja mustapippuria.
- Grillaa/paista viipaloidut juustot. Grillaa kunnes ne ovat saaneet kauniin vÀrin.
- Kasaa sÀmpylÀn vÀliin (voit paahtaa/grillata sÀmpylÀn ensin) juustoa, salaattia, tomaattia, sieniÀ ja kastiketta. Nauti!