Kevyempi pestokastike

Kevyempi pestokastike

Kevyempi pestokastike valmistetaan avokadosta, basilikan lehdistä, valkosipulista, sitruunan mehusta, parmesaanijuustosta ja pinjan siemenistä. Pesto on todella helppo valmistaa itse. Kannattaa kokeilla. Pestokastiketta voi käyttää vaikkapa pasta-annoksissa tai sandwichin sisällä. Sitä voi lisätä melkein minne vaan. Isoa annosta ei kannata kerralla valmistaa, sillä pesto ei säily montaa päivää jääkaapissa.

Kevyempi pestokastike

Suosittelen kokeilemaan tätä herkullista Munakoiso, mozzarella & pesto sandwich reseptiä.

Kevyempi pestokastike

Recipe by Avokadoa&SitruunaaCourse: Kastikkeet ja dipitDifficulty: Helppo
Servings

4-6

servings
Prep time

10

minutes

Ainekset:

  • 1 pieni avokado

  • 1/2-1 tuore basilika nippu

  • 1 valkosipulin kynsi murskattuna

  • 1 rkl sitruunamehua

  • 2 rkl pinjansiemeniä

  • 2 rkl raastettua parmesania

  • n. 3 rkl vettä

  • ripaus Maldon merisuolaa

Valmistus ohjeet:

  • Laita kaikki aineet blenderiin ja sekoita tasaiseksi. Lisää vettä sen mukaan kuinka paksua pestosta haluat.
  • Säilytä ilmatiiviissä astiassa jääkaapissa. Pesto säilyy muutaman päivän.

Leave a Comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

*