Kevyempi pestokastike

Kevyempi pestokastike

Kevyempi pestokastike valmistetaan avokadosta, basilikan lehdistä, valkosipulista, sitruunan mehusta, parmesaanijuustosta ja pinjan siemenistä. Pesto on todella helppo valmistaa itse. Kannattaa kokeilla. Pestokastiketta voi käyttää vaikkapa pasta-annoksissa tai sandwichin sisällä. Sitä voi lisätä melkein minne vaan. Isoa annosta ei kannata kerralla valmistaa, sillä pesto ei säily montaa päivää jääkaapissa.

IMG 3580 1
Kevyempi pestokastike

Suosittelen kokeilemaan tätä herkullista Munakoiso, mozzarella & pesto sandwich reseptiä.

Kevyempi pestokastike

Recipe by Avokadoa&SitruunaaCourse: Kastikkeet ja dipitDifficulty: Helppo
Servings

4-6

servings
Prep time

10

minutes

Ainekset:

  • 1 pieni avokado

  • 1/2-1 tuore basilika nippu

  • 1 valkosipulin kynsi murskattuna

  • 1 rkl sitruunamehua

  • 2 rkl pinjansiemeniä

  • 2 rkl raastettua parmesania

  • n. 3 rkl vettä

  • ripaus Maldon merisuolaa

Valmistus ohjeet:

  • Laita kaikki aineet blenderiin ja sekoita tasaiseksi. Lisää vettä sen mukaan kuinka paksua pestosta haluat.
  • Säilytä ilmatiiviissä astiassa jääkaapissa. Pesto säilyy muutaman päivän.

Leave a Comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

*