Kevyet kaurakupit jugurtilla ja marjoilla

20200705

Kevyet kaurakupit jugurtilla sopivat niin makeaksi välipalaksi kuin kiireisen aamun aamupalaksi. Terveellinen vaihtoehto kahvin kera nautittavaksi henkilölle kuten minulle, joka aina haluaa jotain kahvin kanssa :). Kaurahiutaleet, pähkinät, valkuainen ja mausteet sekoitetaan sekaisin ja seos levitetään muffinssikuppeihin, helppoa. Kaurakupit uunista, annetaan jäähtyä ja laitetaan jugurttia ja marjoja täytteeksi.

Kevyet kaurakupit jugurtilla ja marjoilla

Kaurakupit jugurtilla ja marjoilla 6-7 kpl

  • 1 banaani muussattuna
  • 2,5 dl kaurahiutaleita (gluteiiniton)
  • 1/2 dl pähkinöitä murskattuna, esim peacan pähkinöitä
    (jos olet allerginen, pähkinät voi jättää kokonaan pois)
  • 1 iso munanvalkuainen
  • 1,5 -2 rkl hunajaa
  • 1/2 tl vanilijauutetta
  • ripaus suolaa
  • Tarjoiluun: 
  • kreikkalaista jugurttia, rahkaa tai vanillaa
  • marjoja
  • Kuumenna uuni 175 C asteeseen. Voitele teflon muffinssivuuat kevyesti öljyllä (silikonivuokia ei tarvitse voidella)
  • Muussaa banaani kulhossa. Lisää kaikki muut ainekset joukkoon ja sekoita sekaisin.
  • Painele taikina sormin tai lusikalla muffinssivuokiin niin kuin tekisit piirakkapohjaa.
  • Paista kaurakuppeja n. 25 min, kunnes reunat ovat hiukan ruskistuneet ja kupit kovettuneet.
  • Tarjoile marjojen ja jugurtin, rahkan tai vanillan kera. Voit lisätä makeutusta tarvittaessa hunajalla.

Voisit pitää tästäkin ohjeesta https://avokadoajasitruunaa.fi/kevyt-kauramarjapaistos/

Sharing is caring!

Käytän evästeitä, jotta voin antaa sinulle parhaan kokemuksen sivustolla. Jos jatkat tämän sivuston käyttöä, hyväksyt evästeet.
Ok
Privacy Policy