Kevyet kaurakupit jugurtilla ja marjoilla

Kevyemmat kaurakupit

Kevyet kaurakupit jugurtilla sopivat niin välipalaksi kuin kiireisen aamun aamupalaksi. Terveellinen vaihtoehto kahvin kera nautittavaksi. Neljä ainesosaa, jotka sekoitetaan sekaisin ja seos levitetään muffinssikuppeihin, helppoa. Kaurakupit uunista, annetaan jäähtyä ja laitetaan jugurttia ja marjoja täytteeksi. Ohjeesta tulee 6 kpl kaurakuppeja.

Alkuperäinen ohje löytyy täältä: https://blog.myfitnesspal.com/baked-oatmeal-cups/

Kaurakupit jugurtilla ja marjoilla

  • 1 banaani muussattuna
  • 1,5 -3 rkl hunajaa
  • 2,5 dl kaurahiutaleita
  • 1 iso (30 g) munanvalkuainen
  • ripaus suolaa
  • Tarjoiluun: 
  • kreikkalaista jugurttia tai rahkaa
  • marjoja

Kuumenna uuni 175 C. Voitele muffinssivuuat kevyesti öljyllä.
Muussaa banaani ja sekoita ainekset hyvin sekaisin ja painele sormin tai lusikalla seos muffinssivuokiin niin kuin tekisit piirakkapohjaa.
Paista kaurakuppeja 15-25 min, kunnes reunat ovat hiukan ruskistuneet.
Tarjoile marjojen ja jugurtin tai rahkan kera. Voit lisätä makeutusta tarvittaessa hunajalla.

Kevyet kaurakupit jugurtilla ja marjoilla

Sharing is caring!

Käytän evästeitä, jotta voin antaa sinulle parhaan kokemuksen sivustolla. Jos jatkat tämän sivuston käyttöä, hyväksyt evästeet.
Ok
Privacy Policy