Ricotta-tomaattipasta

Ricotta-tomaattipasta

Herkullisia pastareseptejä ei voi koskaan olla liikaa, eikö totta? Sain Monditalyfinlandilta upean PR-lähetyksen, joka sisälsi ohjeet herkulliseen pastaan. Tietysti lisäsin siihen pienen oman twistini. Suosittelen tätä pastaa lämpimästi – se oli todella maistuvaa! Ja mikä parasta, se valmistuu nopeasti, vain vartissa.

Täältä löydät alkuperäisen pastan ohjeen: https://www.tastefeelenjoy.fi/tuorepastat/ricotta-tomaattipasta/. ps. Ricotta on paras ricotta mitä olen käyttänyt.

Ricotta-tomaattipasta
Ricotta-tomaattipasta

Ricotta-tomaattipasta

Recipe by Avokadoau0026SitruunaaCourse: LounaatDifficulty: Helppo
Servings

4

servings
Prep time

5

minutes
Cooking time

10

minutes

Ainekset:

  • 500 g tuorepastaa (+ pastan keitinlientä)

  • 1 pkt Biraghi Gran Ricottaa

  • 400 g Gustarosso kuorittu tomaatti

  • 1 iso sipuli

  • ekstraneitsyt-oliiviöljyä

  • sitruunamehua

  • suolaa

  • mustapippuria

  • Yrttipajan Valkosipulisekoitusta

  • Päälle
  • Gran Biraghi juustolastuja

  • tuoretta basilikaa

  • oliiviöljyä

Valmistus ohjeet:

  • Kuori sipuli ja pilko se hyvin pieniksi paloiksi. Lisää ekstraneitsyt-oliiviöljy isolle, korkeareunaiselle pannulle ja kuullota muutama minuutti. Leikkaa kuoritut Gustarosso-tomaatit pieniksi paloiksi pannulle. Lisää ripaus valkosipulisekoitusta, suolaa ja mustapippuria. Peitä kastike kannella ja anna sen keittyä muutama minuutti pienellä lämmöllä. Lisää lopuksi Biraghi ricotta tomaattikastikkeen joukkoon ja sekoita. Lisää myös hiukan pastan keitinvettä ja sitruunamehua.
  • Laita vesi kiehumaan, lisää suola ja keitä tuore tagliatelle-pastaa 2-4 minuutin ajan (katso aika paketista). Valuta keitetty pasta, lisää se pannulle ja sekoita hyvin 2 minuutin ajan.
    Ripottele annosten päälle Gran Biraghi -juustolastuja ja lisää silputtua tuoretta basilikaa. Viimeistele vielä ripottelemalla päälle hiukan sitruunamehua ja ekstraneitsyt-oliiviöljyä.
Ricotta-tomaattipasta

Leave a Comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

*