4 x tuorepuristettua porkkanamehua

4 x Tuorepuristettua porkkanamehua

Tuorepuristetut mehut ovat viikonlopun luksusta. Viikonloppuna on myös enemmän aikaa väsäillä mehupuristimen kanssa. Mehun puristeleminen on kivaa, mehulingon peseminen ei niinkään, varsinkin jos vihannekset pääsevät kuivahtamaan lingon osiin.

Tuorepuristettuihin mehuihin voi hyvin laittaa myös ne vihannekset ja hedelmät jotka ovat jo vähän näivettyneet. Mehupuristeluun kannattaa hyödyntää sesongin hedelmiä ja vihanneksia. Tähän vuodenaikaan mm. appelsiineja saa edullisesti.

Tänä aamuna puristelin mehuja porkkanoista. Testailimme yksinkertaisia variaatioita ja joimme mehut päivän mittaan.

Mehun tekeminen on ihan simppelia, tarvitset vain mehulingon tai puristimen. Vihannekset ja hedelmät kuoritaan ja pilkotaan. Omenoita ja porkkanoita ei tarvitse kuoria, riittää kun ne huuhtelee hyvin.

4 x Tuorepuristettua porkkanamehua

Porkkana-sitruunamehu

  • 4-5 porkkanaa
  • 1 sitruuna, kuorittuna

Porkkana-omena-sellerimehu

  • 2 porkkanaa
  • 2 omenaa
  • 1 sellerin varsi

Porkkana-sitruuna-omena-inkiväärimehu

  • 4 porkkanaa
  • 1 omena
  • 1 sitruunanmehu
  • 1cm pala inkivääriä

Porkkana-appelsiinimehu

  • 2 appelsiinia
  • 5 keskikokoista porkkanaa

4 x Tuorepuristettua porkkanamehua

Leave a Comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

*