Balsamicolla maustetut uunivihannekset

uunivihannekset3

Kavisten lisääminen ruokavalioon onnistuu helposti uunijuuresten muodossa. Vaihtelua saa helposti vailitsemalla eri kasviksia. Nämä makeat ja suolaiset karamellisoidut balsamic-paahdetut uunivihannekset ovat ruokalaji joka maistuu kerta toisensa jälkeen.

Balsamico marinaadi kannattaa tehdä tuplaannoksena jos sinulla on enemmän kasviksia.

Balsamicolla maustetut uunivihannekset
uunivihannekset2
Print

Balsamicolla maustetut uunivihannekset

0,0 rating
  • V
  • VG
  • GF
  • DF
  • Difficulty:Easy
  • Prep Time:15 mins
  • Cook Time:20 mins
  • Serves:4

Nutrition per portion

Ingredients
  • Balsamic marinaadi:
  • 3 tl oliiviöljyä
  • 3 tl balsamietikkaa
  • 3 tl hunajaa
  • 2 tl soijakastiketta
  • 1/2 tl hunaja Dijon-sinappia
  • 1/2 tl kuivattua basilikaa
  • Vihannekset:
  • Herkkusiniä
  • 2-3 punasipulia
  • 3-5 kpl porkkanoita
  • 1-2 palsternakkaa
  • mustapippuria
  • Tarjoiluun:
  • lehtipersiljaa
Method
  • Kuumenn auuni 200ºC: seen
  • Yhdistä pienessä kulhossa oliiviöljy, balsamietikka, hunaja, soijakastike, Dijon-sinappi, kuivattu basilika ja pippuri. Aseta marinadi sivuun.
  • Kuori ja pilko vihannekset
  • Levitä vihannekset tasaisesti uunipellille.
  • Kaada balsamic-marinadi tasaisesti vihannesten päälle. Lisää tarvittaessa suolaa.
  • Paista uunissa n. 20-25 min.
  • Siirrä vihannekset tarjoiluastiaan ja ripottele päälle silputtua persiljaa.
  • VINKKI: Tarjoa esim halloumin tai rapean tofun kanssa
uunivihannekset
uunivihannekset

Sharing is caring!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Käytän evästeitä, jotta voin antaa sinulle parhaan kokemuksen sivustolla. Jos jatkat tämän sivuston käyttöä, hyväksyt evästeet.
Ok
Privacy Policy