Feta-kasvispasta

DSC01773

Feta kasvispasta on helppo ja maukas ruoka joka masituu varmasti kaikille. Tämä on minun versioni uunifetapastasta. Vihanneksiksi valikoitui paprikaa, herkkusieniä, chiliä ja tomaatteja. Sipuli unohtui tälläkertaa vaikka yleensä sitä laitan lähes kaikkiin ruokiin. Feta on 8% kevytfetaa. Kieltämättä rasvaisempi feta olisi muhevampaa ja jos lorauttaisi joukkoon enemmän oliiviöljyä kuten legendaarisessa uunifetapastassa.

Periaattessa uuniin voisi laittaa kypsymään muitakin vihanneksia, esim. kesäkurpitsaa tai munakoisoa, tai sitten voi lisätä valmiiseen annokseen pienittyä babypinaattia. Älä unohda lisätä tuoreita yrttejä annokseen.

Tälläinen pasta-annos on hyvin simppeli valmistaa ja lisäämällä mausteita ja yrttejä saa pastasta hyvinkin makoisan.

DSC01780
Print

Pasta uunissa kypsennetyllä fetalla ja kasviksilla

0,0 rating
  • V
  • Difficulty:Easy
  • Prep Time:10 mins
  • Cook Time:20 mins
  • Serves:4

Nutrition per portion

Ingredients
  • 2 pkt fetaa (Apetit 8%)
  • 2 rkl oliiviöljyä
  • pikkutomaatteja
  • 2 kpl erivärisiä paprikoita
  • herkkusieniä
  • timjamia
  • (valkosipulin kynsiä)
  • Tuoretta basilikaa
  • 220g täysjyväpastaa
Method
  • Kuumenna uuni 175°C.
  • Leikkaa feta paksuiksi siivuiksi, leikkaa paprikat ja sienet pienemmiksi paloiksi. Levitä feta ja kasvikset uunipellille. Lorauta oliiviöljyä päälle ja lisää ripaus timjamia.
  • Paista uunissa n.20 min kunnes kasvikset ovat pehmenneet.
  • Kun kasvikset ovat uunissa kypsennä pasta pakkauksen ohjeen mukaan.
  • Pienennä fetaa haarukalla pienemmäksi. Lisää kasvikset,  feta ja pienitty basilika pastan joukkoon ja sekoita.
  • Lisää annoksen päälle lempiyrttejäsi ja tarjoile pasta salaatin kanssa. Nauti!
Feta-kasvispasta
Feta-kasvispasta
Feta-kasvispasta
Feta-kasvispasta

Sharing is caring!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Käytän evästeitä, jotta voin antaa sinulle parhaan kokemuksen sivustolla. Jos jatkat tämän sivuston käyttöä, hyväksyt evästeet.
Ok
Privacy Policy