Grillileipä grillatulla kanalla ja kasviksilla

Grillileipä kanalla ja kasviksilla

Herkullisia naanleipiä, joiden täytteenä lähi-idän keittiön makuja. Naanleipien päälle on kasattu Shawarma-tyyliin maustettuja kanavartaita, hummusta, salaattia, parikaa ja sipulia. Helppoa kesäruokaa ja niin herkullista.

Grillileipä grillatulla kanalla ja kasviksilla
Grillileipä grillatulla kanalla ja kasviksilla

Naanleipä grillatulla kanalla ja kasviksilla

Recipe by Avokadoa&SitruunaaCourse: LounaatDifficulty: Helppo
Servings

4

servings
Prep time

10

minutes
Cooking time

40

minutes

Ainekset:

  • Naanleipiä
    ohje löytyy täältä:
    https://avokadoajasitruunaa.fi/naanleipa-grillissa/

  • 1 pkt   Kanavarras Shawarma Style (Naapurin Maalaiskana)

  • 2 punasipulia

  • 2 punaista paprikaa

  • suolaa ja mustapippuria

  • Hummusta (esim. Baba Green Hummus)

  • kirsikkatomaatteja

  • oliiiviöljyä

  • sekasalaattia

  • silputtua ruohosipulia tai lehtipersiljaa koristeluun

Valmistus ohjeet:

  • Tee naanleivät ohjeiden mukaisesti tai käytä valmiita.
  • Grillaa kanavartaat paketin ohjeiden mukaisesti.
  • Leikkaa paprikat ja sipulit melko isoiksi paloiksi. Ripottele suolaa, pippuria ja oliiviöljyä vihannesten päälle.
  • Laita paprikat ja sipulit paistokorissa tai foliovuuaassa grilliin hetkeksi paistumaan, kunnes ne ovat saaneet kauniin paahtuneen värin. Voit grillata hetken myös kirsikkatomaatteja.
  • Levitä naanleivän päälle ensin hummusta. Laita salaattia, sitten leikattuja kanaviipaleita ja lopuksi vihannekset päällimmäiseksi. Koristele ruohosipulilla tai persiljalla.
Grillileipä grillatulla kanalla ja kasviksilla
Grillileipä kanalla ja kasviksilla

Leave a Comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

*