Marjarahka

Kevyempi marjarahka

 

Marjarahka on herkku, joka maistuu jÀlkiruokana tai vaikkapa vÀlipalanakin. KesÀiseen versioon kuuluu ehdottomasti myös makeat mansikat. MitÀÀn ihme kikkailuja tÀssÀ ohjeessa ei ole ja olet jo varmasti ehkÀ tÀllÀistÀ versiota valmistanutkin. TÀmÀ on niin helppo ja maukas resepti, niin ajattelin tÀhÀn blogiinkin se sisÀllyttÀÀ. MinÀ teen yleensÀ niin, ettÀ survon marjoista puolet. KÀytÀn todella paljon marjoja, mitÀ enemmÀn sitÀ parempi!

Kevyempi marjarahka

Kevyempi marjarahka

Recipe by Avokadoau0026SitruunaaCourse: Makean nÀlkÀÀnDifficulty: Super helppo
Servings

4-6

servings
Prep time

15

minutes

Ainekset:

  • 1-2 l mansikoita tai muita marjoja
    Puolet survottuna ja puolet pienittynÀ

  • 250 g maitorahkaa

  • 1,25-2,5 dl 9% vaahtoutuvaa vanilijakastiketta

  • (loraus sitruunamehua)

  • (makeutusainetta)

  • (Koristeluun: Mintun lehtiĂ€)

Valmistus ohjeet:

  • Vaahdota vaniljakastike paksuksi vaahdoksi. LisÀÀ rahka joukkoon ja sekoita tasaiseksi. Sekoita joukkoon kohmeiset marjat ja makeuta sokerilla.
  • Muussaa puolet marjoista. Toiset puolet marjoista pilko 4 tai 6 osaan. Sekoita marjat rahkaseoksen joukkoon. LisÀÀ makeutta tai happamuutta tarvittaessa.
  • Annostele marjarahka jĂ€lkiruoka-astioihin ja koristele mansikkaviipaleilla ja mintunlehdillĂ€.
Kevyempi marjarahka
Kevyempi marjarahka

Leave a Comment

SÀhköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentÀt on merkitty *

*