Marjarahka on herkku, joka maistuu jÀlkiruokana tai vaikkapa vÀlipalanakin. KesÀiseen versioon kuuluu ehdottomasti myös makeat mansikat. MitÀÀn ihme kikkailuja tÀssÀ ohjeessa ei ole ja olet jo varmasti ehkÀ tÀllÀistÀ versiota valmistanutkin. TÀmÀ on niin helppo ja maukas resepti, niin ajattelin tÀhÀn blogiinkin se sisÀllyttÀÀ. MinÀ teen yleensÀ niin, ettÀ survon marjoista puolet. KÀytÀn todella paljon marjoja, mitÀ enemmÀn sitÀ parempi!
Kevyempi marjarahka
Course: Makean nÀlkÀÀnDifficulty: Super helppo4-6
servings15
minutesAinekset:
1-2 l mansikoita tai muita marjoja
Puolet survottuna ja puolet pienittynÀ250 g maitorahkaa
1,25-2,5 dl 9% vaahtoutuvaa vanilijakastiketta
(loraus sitruunamehua)
(makeutusainetta)
(Koristeluun: Mintun lehtiÀ)
Valmistus ohjeet:
- Vaahdota vaniljakastike paksuksi vaahdoksi. LisÀÀ rahka joukkoon ja sekoita tasaiseksi. Sekoita joukkoon kohmeiset marjat ja makeuta sokerilla.
- Muussaa puolet marjoista. Toiset puolet marjoista pilko 4 tai 6 osaan. Sekoita marjat rahkaseoksen joukkoon. LisÀÀ makeutta tai happamuutta tarvittaessa.
- Annostele marjarahka jÀlkiruoka-astioihin ja koristele mansikkaviipaleilla ja mintunlehdillÀ.