Kukkakaalinachot

Kukkakaalinachot

 

Kukkakaalinachot paistetaan rapeaksi, pÀÀlle lisÀtÀÀn mustapapuja, kirsikkatomaatteja, punasipulia, juustoa, jalopenoja ja tuoretta korianteria. Herkullinen ruoka, jonka voit tarjoilla alkupalana, vÀlipalana, lisukkeena tai pÀÀruokana.

Kukkakaalinachot

Postaus saattaa sisÀltÀÀ mainoslinkkejÀ, mainoslinkit merkitty *-merkillÀ.

Kukkakaalinachot

Recipe by Avokadoa&SitruunaaCourse: Salaatit ja lisÀkkeet
Servings

4

servings
Prep time

15

minutes
Cooking time

15

minutes

Ainekset:

  • n. 400 g kukkakaalia

  • 3 rkl öljyĂ€

  • 1 rkl *ravintohiivahiutaleita

  • valkosipulijauhetta

  • (ripaus cayennepippuria)

  • 1 kasvisliemikuutio + 2-3 rkl vettĂ€

  • LisĂ€ksi
  • 1/3 tlk *mustapapuja

  • 100 g kirsikkatomaatteja

  • 1 punasipuli

  • juustoraastetta

  • (1 tuore jalopeno)

  • Lopuksi
  • tuoretta korianteria

Valmistus ohjeet:

  • Kuumenna uuni 225 asteeseen. Vuoraa uunipelti leivinpaperilla.
  • Leikkaa kukkakaali kukinnoiksi ja laita kulhoon. Mausta öljyllĂ€, ravintohiivahiutaleella, tulisella mausteella ja valkosipulijauheella. LisÀÀ joukkoon myös kasvisliemikuutio, joka on sekoitettu tilkkaan kiehuvaa vettĂ€. Sekoita hyvin sekaisin.
  • LevitĂ€ kukkakaalit uunipellille tasaiseksi kerrokseksi ja paista uunissa rapeaksi ja kullanruskeaksi reunoilta n.10 minuuttia. JĂ€tĂ€ napakaksi.
  • Ota kukkakaalit uunista ja ripottele pÀÀlle pavut, puolitetut tomaatit, punasipuli silppu, japalenoviipaleet ja juustoraaste. Laita takaisin uuniin n. 5 min ajaksi, kunnes juusto sulaa. Ota uunista ja ripottele pÀÀlle korianteria. Nauti!
Kukkakaalinachot
Kukkakaalinachot
Kukkakaalinachot

Leave a Comment

SÀhköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentÀt on merkitty *

*