Kukkakaalinachot

Kukkakaalinachot

Kukkakaalinachot paistetaan rapeaksi, päälle lisätään mustapapuja, kirsikkatomaatteja, punasipulia, juustoa, jalopenoja ja tuoretta korianteria. Herkullinen ruoka, jonka voit tarjoilla alkupalana, välipalana, lisukkeena tai pääruokana.

Kukkakaalinachot

Postaus saattaa sisältää mainoslinkkejä, mainoslinkit merkitty *-merkillä.

Kukkakaalinachot

Recipe by Avokadoa&SitruunaaCourse: Salaatit ja lisäkkeet
Servings

4

servings
Prep time

15

minutes
Cooking time

15

minutes

Ainekset:

  • n. 400 g kukkakaalia

  • 3 rkl öljyä

  • 1 rkl *ravintohiivahiutaleita

  • valkosipulijauhetta

  • (ripaus cayennepippuria)

  • 1 kasvisliemikuutio + 2-3 rkl vettä

  • Lisäksi
  • 1/3 tlk *mustapapuja

  • 100 g kirsikkatomaatteja

  • 1 punasipuli

  • juustoraastetta

  • (1 tuore jalopeno)

  • Lopuksi
  • tuoretta korianteria

Valmistus ohjeet:

  • Kuumenna uuni 225 asteeseen. Vuoraa uunipelti leivinpaperilla.
  • Leikkaa kukkakaali kukinnoiksi ja laita kulhoon. Mausta öljyllä, ravintohiivahiutaleella, tulisella mausteella ja valkosipulijauheella. Lisää joukkoon myös kasvisliemikuutio, joka on sekoitettu tilkkaan kiehuvaa vettä. Sekoita hyvin sekaisin.
  • Levitä kukkakaalit uunipellille tasaiseksi kerrokseksi ja paista uunissa rapeaksi ja kullanruskeaksi reunoilta n.10 minuuttia. Jätä napakaksi.
  • Ota kukkakaalit uunista ja ripottele päälle pavut, puolitetut tomaatit, punasipuli silppu, japalenoviipaleet ja juustoraaste. Laita takaisin uuniin n. 5 min ajaksi, kunnes juusto sulaa. Ota uunista ja ripottele päälle korianteria. Nauti!
Kukkakaalinachot
Kukkakaalinachot
Kukkakaalinachot

Leave a Comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

*