Lämpimät tomaatti-mozzarellaleivät_1

Lämpimät tomaatti-mozzarellaleivät

 

Tomaatti-mozzarella-basilika yhdistelmä on hyvin klassinen yhdistelmä, ja se combo toimii aina. Tomaatti-mozzarellaleivät ovat todella helppo ja herkullinen väli-, ilta- tai alkupala. Kun leivät valmistaa uunissa tulee niistä superhyviä.

Lämpimät tomaatti-mozzarellaleivät

Pitäisit varmasti näistäkin lämpimistä leivistä:

paahdetut-tomaatti-hummusleivat

Grillattu-ricotta-tomaattileipä

Grillatut-kreikkalaiset-leivat

Lämpimät tomaatti-mozzarellaleivät

Recipe by Avokadoa&SitruunaaCourse: Väli- ja iltapalatDifficulty: Helppo
Servings

4

servings
Prep time

5

minutes
Cooking time

15

minutes

Ainekset:

  • 4 palaa leipää (vehnä, täysjyvä, kaura)

  • 4 tl tomaattipyrettä

  • 125 g mozzarellaa

  • kirsikkatomaatteja

  • suolaa

  • mustapippuria

  • valkosipulijauhetta

  • Leivän päälle
  • tuoretta basilikaa

Valmistus ohjeet:

  • Leikkaa mozzarella 8:aan osaan. Puolita tai viipaloi tomaatit.
  • Laita leipäviipaleet leivinpaperin päälle pellille. Levitä teelusikallinen tomaattipyrettä leipien päälle. Laita seuraavaksi mozzarella viipalet ja lopuksi tomaattiviipaleet. Ripottele suolaa, mustapippuria ja valkosipulijauhetta päälle.

  • Paista leipiä uunissa 225 asteessa n. 15 min, kunnes leivät näyttää kauniin varisiltä ja juusto on sulanut. Voit käyttää myös grillivastusta, silloin aika on lyhyempi.
Grillattu-ricotta-tomaattileipä  Kananmuna-feta-leipakupposet  Grillatut-kreikkalaiset-leivat  Munaleipakupit  Juusto-kasvis-sandwich  Avokado-kananmunatoastit  terveellinen-aamupalaleipa  ruisleipa-kanamunalla-ja-pinaatilla  chilinen-uppomuna-avokadoa-ja-taysjyvaleipaa
Lämpimät tomaatti-mozzarellaleivät

Leave a Comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

*