Marjajogurttipalat kahdella tavalla

Marjajogurttipalat kahdella tavalla

Marjajogurttipalat ovat herkullisia ja maistuvat välipalana tai miksei vaikkapa aamupalanakin. Varsinkin kesällä on loistava, viileä ja raikas välipala. Jogurttipalat on helppo valmistaa, tarvitset vain jogurttia, hunajaa ja marjoja. Jogurttipalat kovettuvat pakastimessa muutamassa tunnissa. Voit vaihdella käyttää kaikenlaisia marjoja tai vaikkapa hedelmäpalojakin.

Marjajogurttipalat kahdella tavalla

Marjajogurttipalat kahdella tavalla

Lisää loistavia raikkaita välipaloja löydät täältä:

Jääjogurtti-mangosta
Jogurttimarjat
Kesän-raikkain-ja-kevyin-valipala

Berries jogurtti ohje

Recipe by Avokadoa&SitruunaaCourse: Makean nälkäänDifficulty: Helppo
Servings

8

servings
Prep time

10

minutes

Ainekset:

  • Mansikka-suklaa-jogurttipalat
  • 300g Arla lempi kreikkalainen jogurtti 6% tai jotain vastaavaa

  • 1-3 rkl hunajaa tai vaahterasiirappia

  • 1 tl vanilijauutetta

  • tuoreita mansikoita

  • peacanpähkinöitä tai jotain muita pähkinöitä

  • 70 % suklaata sulatettuna

  • Mustikka-jogurttipalat
  • 300g Arla lempi kreikkalainen jogurtti 6% tai jotain vastaavaa

  • 1-3 rkl hunajaa tai vaahterasiirappia

  • 1 tl vanilijauutetta

  • 1 prk mustikka Roberts Berries juomaa

  • n. 1 dl tuoreita mustikoita

Valmistus ohjeet:

  • Sekoita hunaja ja vanilijauute jogurtin joukkoon. Maistele makeus ja lisää tarvittaessa makeutta.
  • Levitä jogurtti tasaiseksi levyksi leivinpaperin päälle pakastusta kestävään astiaan.
  • Mustikka: valuta juomaa jogurtin päälle noroina. Vedä tikulla marmorikuvioita.
    Mansikka-suklaa: sulata mirossa suklaata ja anna sen vähän jäähtyä. Valuta suklaata jogurttilevyn päälle.
  • Ripottele kokonaiset mustikat tai pienityt mansikat ja pähkinät jogurttilevyn päälle.
    Laita pakkaseen n. 2-3 h ajaksi.
  • Leikkaa levy veitsellä paloiksi. Jos et syö paloja heti, säilytä niitä rasiassa pakastimessa.
Marjajogurttipalat kahdella tavalla
Marjajogurttipalat kahdella tavalla

Leave a Comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

*