Miksi valita Airfryer - Oma suosikkini

Miksi valita Airfryer? – Oma suosikkini ja 5 helppoa reseptiä

Miksi valita Airfryer? – Oma suosikkini. Airfryerit ovat viime vuosien keittiölaitteiden suurimpia innovaatioita. Mutta mikä tekee Airfryeristä niin erityisen? Yksinkertaisesti sanottuna, se on keino valmistaa terveellistä ja herkullista ruokaa vähemmällä rasvalla. Airfryer käyttää ilmavirtateknologiaa, joka luo korkean lämpötilan ja kierrättää sitä ruoan ympärillä, jolloin saadaan aikaan samanlainen ruskistus ja rapeus kuin uppopaistamalla – ilman ylimääräistä rasvaa.

Sisältää mainoslinkkejä, mainoslinkit merkitty *-merkillä.

Miksi siis hankkia Airfryer? Tässä tulee muutama painava syy:

 1. Terveys: Airfryerilla valmistat ruokaa jopa 70-80% vähemmällä öljyllä kuin uppopaistamalla. Samalla säästät huomattavasti energiaa – win-win, eikö totta?

 2. Monikäyttöisyys: Kyllä vain, Airfryerillä voi loihtia muutakin kuin ranskalaisia. Kannattaa kokeilla rohkeasti vaikkapa vihanneksia, kalaa, pihvejä tai leivonnaisia ja vaikka ja mitä.

 3. Nopeus: Kiireinen arki? Ei hätää, Airfryer on tässä apunasi. Homma hoituu nimittäin nopeammin kuin perinteisellä uunilla tai paistinpannulla.

 4. Käytön helppous: Suurin osa Airfryereista on suunniteltu niin, että ne ovat helppoja käyttää ja puhdistaa. Osat voi laittaa vaikka astianpesukoneeseen.

Airfryerin valintaopas – Tärkeimmät seikat

Airfryerin valitseminen voi olla haastavaa, kun markkinoilla on niin monia vaihtoehtoja. Seuraavat tekijät kannattaa ottaa huomioon tehdessäsi päätöstä oman airfryerisi valinnassa:

 1. Koko ja kapasiteetti: Mieti, kuinka paljon ruokaa aiot valmistaa kerrallaan. Airfryerien koot ja kapasiteetit vaihtelevat, joten valitse sellainen, joka vastaa tarpeitasi. Suurempi kapasiteetti sopii esimerkiksi perheille tai silloin, kun haluat valmistaa ruokaa suuremmalle porukalle.

 2. Toiminnot ja monipuolisuus: Tutki airfryerin toimintoja ja ominaisuuksia. Haluatko vain paistaa ruokaa vai myös grillata, lämmittää tai leipoa? Valitse airfryer, jossa on tarvittavat toiminnot juuri sinun ruoanlaittotarpeisiisi. Useissa malleissa on valmiita ohjelmia eri ruuille ja joissain malleja voi ohjata puhelimen avulla.

 3. Helppokäyttöisyys: Airfryerin käyttö ei saisi olla monimutkaista. Valitse sellainen malli, jossa on selkeä käyttöpaneeli ja intuitiiviset säädöt. Lisäksi tarkista, kuinka helppo laitteen puhdistaminen on.

 4. Laatu ja kestävyys: Airfryerin laatu vaikuttaa sen suorituskykyyn ja kestävyyteen. Lue arvosteluja ja tutustu eri merkkien maineeseen. Valitse tunnettu ja luotettava valmistaja, jolla on hyvä takuu ja asiakastuki.

 5. Turvallisuusominaisuudet: Airfryerien tulisi olla varustettu turvallisuusominaisuuksilla, kuten ylikuumenemissuojalla ja automaattisella virrankatkaisulla. Tarkista myös, että laitteen kahva ja pinta pysyvät viileinä käytön aikana.

 6. Hinta ja budjetti: Airfryerien hinnat vaihtelevat merkin, mallin ja ominaisuuksien perusteella. Määritä budjetti etukäteen ja vertaile eri vaihtoehtoja hinta-laatusuhteen perusteella.

Yhteenvetona, kun valitset airfryeriä, mieti tarpeitasi, etsi sopivat toiminnot ja varmista laitteen laatu, helppokäyttöisyys ja turvallisuus. Näillä seikoilla pääset hyvään alkuun oman suosikkisi valinnassa.

Mini munakupit airfryerilla

Cosori Airfryerit – Oma suosikkini laadukasta, käyttömukavaa ja energiatehokasta ruoanvalmistusta

Miksi Cosori on sitten se valintani? No, yksinkertaisesti siksi, että se on ihan huippu! Cosorin Airfryerit ovat laadukkaita, helppokäyttöisiä ja ulkonäöltään upeita. Meillä on käytössä *valkoinen Cosori Premium Airfryer, joka on todella tyylikäs ja sopii keittiöömme. Ja tiedätkö mikä on parasta? Sen puhdistaminen on superhelppoa!

Olen kokeillut monia eri airfryer-malleja, mutta Cosori vie voiton käyttömukavuudessa. Se on juuri sopivan kokoinen, ei liian pieni eikä liian iso. Ohjauspaneeli on selkeä ja helppokäyttöinen. Lisäksi se on huomattavasti hiljaisempi kuin monet muut mallit. Cosori on todella monipuolinen laite, jolla paistat, grillaat, lämmität ja leivot lempiruokiasi paljon nopeammin kuin ennen.

Kun valitset Cosori Airfryerin, saat paljon enemmän kuin vain keittiölaitteen. Saat tyylikkään ja kätevän kumppanin, joka tekee ruoanlaitosta todella nautinnollista. Voin vilpittömästi suositella Cosoria kaikille ruoanlaiton ystäville! PS. Cosoreita saa neljässä eri värissä!

Jos kiinnostuit, *kannattaa käydä tutustumassa heidän sivuihinsa cosori.fi. Ja jos innostut tilaamaan, saat vielä 15 % alennusta käyttämällä koodia avokadoa15. Kannattaa tarttua tilaisuuteen ja aloittaa airfraijaaminen! :)

Laadukkaita ja monipuolisia Cosori Airfryereitä eri tarpeisiin

 1. Cosori Premium Airfryer: Tämä malli tarjoaa huippulaatua ja monipuolisuutta. Siinä on laaja lämpötila- ja aikasäätövalikoima, intuitiivinen käyttöpaneeli ja tilava kori ruoanvalmistukseen.

 2. Cosori Pro Airfryer: Pro-malli tarjoaa ammattimaisen suorituskyvyn ja lisäominaisuuksia. Se on varustettu edistyksellisillä ohjelmilla ja asetuksilla, joiden avulla voit valmistaa monenlaisia ruokia.

 3. Cosori Compact Airfryer: Tämä kompakti malli on ihanteellinen pienempiin keittiöihin tai yksittäisille henkilöille. Se tarjoaa silti saman laadukkaan ruoanvalmistuksen ja helppokäyttöisyyden kuin suuremmatkin mallit.

 4. Cosori XL Airfryer: Jos tarvitset suurempaa kapasiteettia, Cosori XL -malli on oiva valinta. Siinä on tilava kori ja tehokas ilmankiertoteknologia, joka varmistaa tasaisen ja nopean ruoanvalmistuksen suuremmille annosmäärille.

 5. Cosori Smart Air Fryer: Tämä älyominaisuuksilla varustettu malli mahdollistaa airfryerin ohjaamisen älypuhelimen kautta. Voit säätää lämpötilaa, aikaa, valita ruoanvalmistusohjelmia ja seurata ruoanvalmistuksen edistymistä Cosori-sovelluksen avulla.

Nämä Cosorin mallit tarjoavat laadukasta ruoanvalmistusta eri tarpeisiin, ja valitsemalla sopivan mallin saat nauttia herkullisista ja terveellisistä ruoista kätevästi kotona.

Ja mikä parasta, olen koonnut alle viisi supermaukasta Airfryer-reseptiä, jotka on tehty Cosorin Airfryerilla.

5 Helppoa Airfryer Reseptiä

Airfryer – se on keittiösi uusi paras kaveri, vai mitä? Mutta ehkä nyt tuijotat laitetta ja mietit: “Mitä ihmettä minä tällä teen?” No, ei hätää! Olen koonnut tähän postaukseen viisi supermaukasta airfryer-reseptiä, jotka maistuu varmasti.

 1. Halloumi-sämpylät

Haluatko vähän erilaisemman välipalan? Leikkaa halloumijuustoa viipaleiksi ja paista airfryerissa 5-10 minuutin ajan. Laita paistettu halloumi sämpylän väliin, lisää tomaattia, salaattia ja tsatsikia. Nauti heti!

 1. Teriyaki-kana Airfryerilla

Teriyaki-kana on mahtava tapa kokeilla airfryerissa paistamista. Marinoi kananpalat teriyaki-kastikkeessa, paista airfryerissa 20 minuuttia ja valmista lisäksi pikainen vihanneswokki. Avot, sinulla on terveellinen ja supermakuinen ateria!

 1. Airfryer-lehtikaalisipsit

Haluatko naposteltavaa? Kokeile airfryerilla tehtyjä lehtikaalisipsejä. Ripottele lehtikaalinlehdille hieman öljyä ja suolaa, paista airfryerissa 5 minuuttia ja olet valmis herkuttelemaan. Vaihtelua perinteisille sipseille!

 1. Jälkiruoka banana Airfryerilla

Jälkiruoaksi airfryerilla valmistettu banaani. Halkaise banaani, ripottele päälle hieman kanelia ja paista airfryerissa noin 10 minuuttia. Täydennä annos vaniljajäätelöllä – taivaallista!

5. Ja viimeisenä muttei vähäisimpänä, kokeile Parmesan-kalapalat

Valmista herkullinen, terveellinen versio uppopaistetuista kalapaloista. Leikkaa valkolihaista kalaa paloiksi, kasta ne ensin kananmunaan ja sitten parmesaanin ja korppujauhon seokseen. Paista airfryerissa 15 minuutin ajan. Tarjoile sitruunalohkon ja tartarkastikkeen kanssa. Nämä viisi reseptiä ovat vain jäävuoren huippu siitä, mitä kaikkea airfryerilla voit saada aikaan. Kokeile rohkeasti eri raaka-aineita ja mausteita, ja luo omat suosikkireseptisi. Muistathan, että hyvän ruoan salaisuus on hyvässä laitteessa, joten jos et vielä omista.

Lisää tulossa paljon airfyer reseptejä.

Miksi valita Airfryer? – Oma suosikkini

Leave a Comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

*