Nopea ja maukas kanapasta

Nopea ja maukas kanapasta

Tässä herkullisen ja vaivattoman kanapastan resepti, joka on täydellinen vaihtoehto kiireiseen arkeen. Aloita valmistelu käyttämällä valmiiksi kypsennettyä revittyä kanaa, mikä helpottaa ruoan valmistusta entisestään. Voit myös hyödyntää jääkaapin jäämiä säästääksesi aikaa.

Keitä pasta suolalla maustetussa vedessä samalla kun valmistat herkullisen kastikkeen. Kuullota sipulia ja valkosipulia öljyssä, kunnes ne pehmenevät ja saavat kauniin kullanruskean värin. Lisää pannulle revitty kana ja sekoita hyvin. Kaada joukkoon kerma ja anna kastikkeen kiehua muutama minuutti, jotta se sakenee hieman. Mausta kastike suolalla ja mustapippurilla oman maun mukaan.

Kun pasta on al dente -kypsää, valuta se ja lisää suoraan kastikkeen joukkoon. Sekoita hyvin, jotta kastike ja pasta yhdistyvät tasaisesti. Voit viimeistellä annokset tuoreella persiljalla tai parmesaanilla ennen tarjoilua.

Tämä herkullinen kanapasta on täydellinen valinta, kun kaipaat nopeaa ja maistuvaa ateriaa. Se sopii erinomaisesti kiireiseen arkeen, kun haluat valmistaa herkullisen ruoan ilman suurta vaivaa.

Nopea ja maukas kanapasta

Täältä löydät lisää pasta ohjeita:

Verso pestopasta
Nyhtokaurapasta
Hernepestopasta
Helppo-ja-nopea-vihrea-pasta
Kermainen-parsapasta
Feta-kasvispasta

Kana-pastasalaatti-paahdetuilla-paprikoilla
Tomaatti-kanapasta

Nopea kanapasta

Recipe by Avokadoa&SitruunaaCourse: LounaatDifficulty: Helppo
Servings

4

servings
Prep time

10

minutes
Cooking time

20

minutes

Ainekset:

  • 300 g revittyä/vuolu kanaa

  • sipuli, hienonnettuna

  • 2 valkosipulinkynttä, murskattuna

  • 200 g herkkusieniä, viipaloituna

  • 2 rkl voita

  • 2 rkl vehnäjauhoja

  • 3 dl (kevyt) kermaa

  • 2 dl kanalientä (tai enemmän)

  • 1,5 tl yrttitarhan sekoitusta (Santa Maria) (tai esim. timjamia)

  • 1 rkl sitruunamehua

  • (Suolaa) ja mustapippuria oman maun mukaan

  • 0,5 dl tuoretta persiljaa

  • Lisäksi
  • 150-200 g pastaa

Valmistus ohjeet:

  • Kuumenna voi/öljy suuressa paistinpannussa keskilämmöllä. Lisää sipuli, valkosipuli ja herkkusienet pannulle. Kuullota niitä noin 5 minuuttia, kunnes ne ovat pehmenneet ja saaneet hieman väriä. Lisää revitty kana pannulle ja paista, kunnes se on saanut kauniin ruskean pinnan. Mausta suolalla, mustapippurilla ja yrittimaustesekoituksella.
  • Ripottele jauhot kanan ja sienten päälle ja sekoita hyvin, jotta jauhot tarttuvat aineksiin ja imevät itseensä lientä. Kaada kanaliemi ja kerma pannulle. Lisää sitruunamehu. Sekoita hyvin ja anna kastikkeen kiehua muutaman minuutin ajan, kunnes se paksunee hieman. Lisää tarvittaessa lisää kanalientä, jos haluat kastikkeen juoksevamman.
  • Tarkista maku ja lisää tarvittaessa suolaa ja mustapippuria. Tarjoile keitetyn pastan kanssa. Ripottele päälle koristeeksi tuoretta persiljaa.


Nopea ja maukas kanapasta

Leave a Comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

*