Versopestopasta

Versopestopasta

 

Peston tekeminen voi tuntua vaivalloiselta, mutta sitä se ei kuitenkaan ole. Tämä pestopasta on todella herkullista. Vihreät kasvikset tuovat rapeutta ja ihanaa raikasta makua. Pastan päälle ripotellaan parmesaania.

Versopestopasta

Versopeston resepti löytyy täältä: versopesto. Tämä pesto on suunniteltu Folium Farmsille. Helsingin kaupnkiviljely tuotteet löydät lähes kaikista pääkaupunkiseudun K-Super- ja Citymarketeista. Tuotteet kasvatetaan Helsingin Herttoniemessä.

Versopestopasta

Recipe by Avokadoau0026SitruunaaCourse: Lounaat
Servings

4

servings
Prep time

15

minutes
Cooking time

15

minutes

Ainekset:

  • n. 300 g pennepastaa tai jotain muuta pastaa

  • 150 g vihreitä (tuoreita) papuja

  • 150 g varsiparsakaalia

  • Versopestoa

  • Päälle: parmesaania ja versoja tai tuoretta basilikaa

Valmistus ohjeet:

  • Valmista pesto ohjeiden mukaan. Pesto voi valmistaa vaikka muutamaa päivää aikaismmin.
  • Huuhtele pavut. Siisti tarhapapujen päät ja leikkaa kahteen tai kolmeen osaan. Huuhtele varsiparsakaalit ja puolita ne. Jätä kukinnot kokonaisiksi.
  • Keitä pasta suolalla maustetussa vedessä. Lisää pavut pastan joukkoon n. 6 min ennen keittoajan päättymistä. Lisää parsakaali 4 min ennen keittoajan päätymistä.  Valuta kypsä pasta ja vihannekset lävikössä ja kaada takaisin kattilaan. Säästä keitinvettä desin verran.
  • Sekoita versopesto pastan joukkoon. Ohenna tarvittaessa pienellä määrällä keitinvettä. Raasta parmesaania päälle ja koristele jäljelle jääneillä versoilla.
Versopestopasta
kysely

Leave a Comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

*