Tomaatti-kanapasta

Tomaatti-kanapasta

Tomaattikastikeen joukkoon lisätään maustettuja kanasiivuja, pinaattia ja paljon mausteita. Maukas kastike valmistuu nopesti ja onkin loistava arkipäivien ruoka.

Tomaatti-kanapasta

Täältä löydät lisää pasta ohjeita:

Verso pestopasta
Nyhtokaurapasta
Hernepestopasta
Helppo-ja-nopea-vihrea-pasta
Kermainen-parsapasta
Feta-kasvispasta

Kana-pastasalaatti-paahdetuilla-paprikoilla

Tomaatti-kanapasta

Recipe by Avokadoa&SitruunaaCourse: LounaatDifficulty: Helppo
Servings

6

servings
Prep time

10

minutes
Cooking time

20

minutes

Ainekset:

  • 750 g broilerinrintafileitä

  • 1 rkl öljyä

  • suolaa

  • 2 rkl punaviinietikkaa

  • 2 tl oreganoa

  • 1 tl valkosipulimaustetta

  • Pastakastike
  • öljyä

  • 2 sipulia

  • 4 valkosipulinkynttä

  • 2 tlk paseerattua tomaattia tai tomaattimurskaa

  • 2 tl oreganoa

  • 2 tl basilikaa tai reilusti tuoretta basilikaa

  • 2 rkl tomaattipyrettä

  • mustapippuria

  • 2 tl sokeria

  • suolaa

  • 60-100 g babypinaattia

  • (tulista maustetta)

  • lisäksi
  • 300-400 g pastaa

  • päälle: parmesaania

Valmistus ohjeet:

  • Kanat
  • Leikkaa rintafileet puoliksi. Mausta kulhossa öljyllä, suolla,oreganolla ja viinietikalla.
  • Paista pannulla kypsiksi. Jätä sivuun ja leikkaamyöhemmin suikaleiksi.
  • Pasta
  • Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan.
  • Pastakastike
  • Hienonna sipuli ja valkosipulit. Lisää pannulle öljyä ja sitten lisää sipulit joukkoon. Kuullota sipuleita keskilämmöllä kunnes ne pehmenevät.
  • Lisää tomaattikastikeet ja tomaattipyree. Mausta. Jätä hautumaan miedolla lämmollä.
  • Kääntele joukkoon pinaatinlehdet ja viipaloidut broilerinsuikaleet. Anna lämmetä.
  • Kääntele pastakastike valutetun pastan joukkoon. Nostele annokset lautasille ja viimeistele parmesaanilla ja tuorella basilikalla.

Notes

  • Voit myös käyttää yrttimausteseosta tai pelkkää oreganoa tai basilikaaa.
Tomaatti-kanapasta
Tomaatti-kanapasta

Leave a Comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

*