Ohukainen munan parmankinkun ja parsan kanssa_1

Ohukainen munan parmankinkun ja parsan kanssa

Kokeilin keittiössäni uutta suosikkia: tattariohukaiset, joissa on täytteenä parmankinkkua ja parsaa, päällä juuri oikeanlainen pehmeä muna. Tattari tuo mukaan terveellisyyttä ja ihanaa makua. Tämä ohje on nopea ja helppo, täydellinen ratkaisu kiireiseen päivään. Lisäksi tarjoilin ohukaiset rapean salaatin kera, mikä sopii erinomaisesti niin brunssille kuin lounaallekin.

Sisältää mainoslinkkejä ja alekoodin, mainoslinkit merkitty *-merkillä.

Löysin myös uuden suosikkivälineeni keittiöön – Heirolin Royal Pearl -sarjan paistinpannun. Tämä pannu ei vain näytä hyvältä keittiössä, vaan on myös kestävä ja täysin myrkytön, ja mikä parasta, se on PFAS-vapaa. Voit myös laittaa tämän pannun uuniin. Kyllä, voit paistaa letut, lisätä täytteet ja siirtää pannun suoraan uuniin. Se tekee ruoanlaitosta helppoa ja siistiä.

Jos etsit syytä hankkia oma pannu tai koko sarja niitä, käytä koodia ‘HEIROL15’ saadaksesi alennusta Heirolin verkkokaupasta. Tämä tarjous tekee keittiössä puuhastelusta vieläkin miellyttävämpää, ja kaiken lisäksi pannu näyttää upealta keittiön koristeena.

Ohukainen munan parmankinkun ja parsan kanssa_1
Ohukainen munan parmankinkun ja parsan kanssa_1
Ohukainen munan parmankinkun ja parsan kanssa_1
Täytteet sisälle ja sitten uuniin.
Ohukainen munan parmankinkun ja parsan kanssa_1

Ohukainen munan parmankinkun ja parsan kanssa

Recipe by AvokadoajaSitruunaaCourse: Lounaat, Väli- ja iltapalat, herätys
Servings

2

servings
Cooking time

20

minutes

Ainekset:

  • LEttu
  • 2 munaa

  • ½ dl kevytmaitoa

  • 2 tl tattarijauhoa täysjyvävehnä, kaurajauholla, spelttijauholla

  • ripaus suolaa

  • öljyä paistamiseen

  • täyte
  • 2 munaa

  • 4 parmankinkkua

  • parsaa

  • suolaa ja mustapippuria

  • lisäksi
  • ruohosipulia

Valmistus ohjeet:

  • Lettu
  • Lämmitä uuni 180 asteeseen.
  • Vatkaa letun ainekset sekaisin ja anna taikinan levätä hetki.
  • Voitele kuuma pannu öljyllä. Kaada taikinaa pannulle ja levitä se tasaiseksi. Paista 1–2 minuuttia kummaltakin puolelta. Nosta sivuun ja muotoile letut lämpimänä taskumaisiksi. Lisää kinkkusiivut ja riko kananmunat lettujen keskelle taskuun. Laita pestyt ja leikatut parsat (poista puumaiset päät) samaan taskuun.
  • Paista uunissa noin 10 minuuttia, kunnes valkuainen on hyytynyt ja keltuainen jää pehmeäksi.
  • Ripottele päälle tuoretta ruohosipulia ja mausta suolalla ja pippurilla.

Leave a Comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

*