Terveellisempi kaura-banaani leipä

Terveellisempi kaura-banaanileipä

Kaura-banaanileipä, joka on astetta terveellisempi ja maistuu todella hyvälle. Tiedättehän, kun löytää sen täydellisen ohjeen, joka on just sopivan helppo ja lopputulos saa hymyn huulille? No, tää on yksi niistä. Leipä, joka sopii vaikka aamupalaksikin, mutta mä syön tätä kahvin kanssa.

Ja nyt se osuus, josta eniten nautin: itse leipominen. Joku siinä on niin terapeuttista. Kädet taikinassa, keittiö tuoksuu ihanalle, ja voi hetkeksi unohtaa maailman murheet. Mutta hei, leipomisen ilo kaksinkertaistuu, kun välineet on kunnossa. Vaikka oonkin enemmän keittiön seikkailija kuin tarkka leipuri, hyvät välineet tekee hommasta niin paljon nautittavampaa.

Sisältää mainoslinkkejä ja alekoodin, mainoslinkit merkitty *-merkillä.

Tutustuin Heirolin verkkokauppaan , ja sieltä löytyi näitä upeita vuokia. Ei enää kiinni tarttuvia leivonnaisia tai turhauttavia puhdistusoperaatioita. Ja hei, se kuvissa näkyvä vaaka? Kätevyysasteikolla kymppi. Voit heittää ainekset suoraan kippoon, punnita, sekoittaa – ja homma on hallussa. Ei ylimääräistä sotkua, ei turhia mittailuja. Käyppä kurkkaamassa: Tässä linkki *Heirolin verkkokauppaan. Käytä koodia ‘HEIROL15’ ja saat alennusta.

Hyvää leipomista!

Terveellisempi kaura-banaani leipä
Terveellisempi kaura-banaani leipä

Terveellisempi kaura-banaanileipä

Recipe by Avokadoau0026SitruunaaCourse: Väli- ja iltapalat, Makean nälkäänDifficulty: Helppo
Servings

12

servings
Prep time

10

minutes
Cooking time

50

minutes

Ainekset:

  • 1 dl hunajaa

  • 0,75 dl oliiviöljyä

  • 2 munaa

  • 0,5 dl valitsemaasi maitoa

  • 2 suurta erittäin kypsää banaania muussattuna
    (+ylimääräinen puolitettuna koristeeksi)

  • 1,5 dl kaurahiutaleita (+ ylimääräistä koristeeksi)

  • 4 dl (täysjyvä)spelttijauhoja

  • 2 tl leivinjauhetta

  • 1-2 tl kanelia

  • 1 tl vaniljauutetta

  • ripaus suolaa

Valmistus ohjeet:

  • Esilämmitä uuni 160 asteeseen (kiertoilma).
  • Sekoita kulhossa hunaja ja öljy vispilällä. Lisää munat, maito ja muussatut banaanit ja sekoita.
    Lisää lopuksi kaikki jäljellä olevat ainekset ja sekoita hyvin.
  • Kaada taikina voideltuu tai leivinpaperilla vuorattuun leipävuokaan. Lisää päälle ylimääräistä banaania ja kaurahiutaleita.
  • Paista n. 50 min. Kokeile kypsyyttä tikulla. Anna jäähtyä vuoassa 15 minuuttia ja kumoa sitten lautaselle. Nauti!

Leave a Comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

*