Pähkinäkuorrutetut köyhät ritarit

Pähkinäkuorrutetut köyhät ritarit marjoilla

Herkuttele pähkinäkuorrutetuilla leivillä. Leivät paistetaan pannulla kuten normaalit köyhät ritarit. Köyhät ritarit tarjoillaan tuoreiden marjojen kera. Tarjoile ritarit jälkiruokana tai nauti kahvin kera.

Pähkinäkuorrutetut köyhät ritarit
Pähkinäkuorrutetut köyhät ritarit

Käytin näihin ritareihin Salosen taalelileipää.

Pähkinäkuorrutetut köyhät ritarit marjoilla

Recipe by Avokadoa&SitruunaaCourse: Makean nälkäänDifficulty: Helppo
Servings

4

servings
Prep time

15

minutes

Ainekset:

  • 4 kpl vaaleaa leipää

  • 1 kananmuna

  • 1 dl maitoa

  • 1/2 vanilijauutetta/sokeria

  • ripaus suolaa

  • hyppysellinen kanelia

  • pekaanipähkinöitä, hasselpähkinöitä tai manteleita.

  • (kookosöljyä) paistamiseen

  • tuoreita marjoja

  • (hunajaa päälle)

  • Koristeluun. Paahdettuja mantelilastuja

Valmistus ohjeet:

  • Vatkaa (syvässä lautasessa) munan rakenne rikki. Lisää maito, vaniljasokeri ja suola.
  • Laita murskatut pekaanipähkinät toiseen matalaan astiaan ja sekoita ripaus kanelia joukkoon.
  • Kasta leipäpala kerrallaan munaseokseen molemmin puolin. Anna ylimääräisen nesteen valua pois ja kieritä sitten leivät molemmin puolin pähkinöissä. Paina pekaanipähkinät varovasti leivän molemmille puolille kiinni.
  • Paista leipäviipaleet pannulla öljyssä kauniin ruskeiksi kummaltakin puolelta.
  • Tarjoile leivät tuoreiden marjojen kera ja korista paahdetuilla mantelilastuilla. Lorauta hunajaa jos kaipaat makeutta. Nauti seuraksi kuppi kahvia!
Pähkinäkuorrutetut köyhät ritarit

Leave a Comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

*