Parempi lasagne

Parempi lasagne – Herkkuja arkeen ja juhlaan

Herkullinen lasagne Herkkupuodin ohjeella syntyy helposti ja nopeasti. Herkkupuodin tuotteista valmistin super herkullisen lasagnen, joka kuuluu heidän reseptit valikoimaan. Kassissa tulee lasagneen kuuluvat ainekset ja reseptit. Loistava idea kun pää lyö tyhjää ja haluaa valmistaa jotain herkullista.

Mainos @herkkumurena

Kaipaatko inspiraatiota keittiöön ja haluatko hemmotella perhettä upeilla raaka-aineilla? Vai etkö keksi tuliaisia? Pääsin tutustumaan Murena verkkokauppaan, joka on salolainen herkkupuoti, joka luo mielihyvää arkeen ja juhlaan.

Herkut ovat valikoituja läheltä ja kauempaa etupäässä välimeren tuotteista. Herkkupuodin tuotevalikoima on aivan uskomaton! Herkkuja on joka lähtöön, herkullisia suklaita, pastaa, öljyjä, astioita, lahjapakkauksia  ja vaikka mitä muuta.

Tuotteita voi hankkia Salossa sijaitsevasta myymälästä, hyvin varustetuista marketeista ympäri Suomen tai tilata verkkokaupasta www.herkkumurena.fi.

Vaikka mainostankin tätä herkkukpuotia, en kuitenkaan saa siitä mitään voittoa itselleni, vaan mielestäni tämä kauppa on niin uskomattoman ihana, että haluan suositella sitä muillekkin.

Heidän tuotevalikoimansa on niin ihana, että voisin valmistaa niistä vaikka ja mitä. Tiedän myös mistä tilaan nykyään herkkulahjat 😊

Suosittelen sinuakin kurkkaamaan Herkku Murenan valikoimaa. Koodilla AVOCADOA10 saat 10 % alennusta verkkokaupan tuotteista kesäkuun loppuun asti.

parempi lasagne
Parempi lasagne
Parempi lasagne
Näitä aineksia on käytetty  valmistukseen:
– Filotea lasagnelevyt 250 g
– Alfieri ligurialainen pesto 180 g
– Gran Cucina tomaattikastike 700 g


Murenan parempi lasagne

6 hengelle. Aktiivinen valmistusaika n. 10 minuuttia.

 400 g naudan jauhelihaa 

• 700 g Gran Cucina tomaattikastiketta 

• 1-2 tl sokeria 

• 2-3 valkosipulinkynttä

• 2-3 rkl Alfieri ligurialaista pestoa 

• suolaa ja pippuria myllystä 

• 1/3 nippua tuore basilikaa 

• 1 pkt Filotea lasagnelevyjä 

• 1 prk juoksevaa Cheddar Koskenlaskijaa (voit halutessasi notkistaa juustokastiketta n. 1 dl maitoa) 
(Käytin kevyttä maustamatonta tuorejuustoa).

• 1 dl juustoraastetta (Käytin 10% juustoa)

• 1 pallo mozzarellaa 

• päälle juustoraastetta

Silppua valkosipuli pieneksi ja paista se pannulla yhdessä jauhelihan kanssa. Mausta oman maun mukaan suolalla ja mustapippurilla. 

Lisää joukkoon tomaattikastike, keitä hiljalleen muutama minuutti ja mausta sokerilla. Lisää joukkoon pesto, pieneksi silputtu basilika sekä suolaa ja mustapippuria maun mukaan. Anna kastikkeen porista hiljalleen juustokastikkeen valmistuksen ajan. Kuumenna kattilassa Koskenlaskija ja juustoraaste kokoajan hämmentäen kunnes seos notkistuu. (Voit halutessasi lisätä joukkoon maidon.) 

Voitele vuoka ja aseta pohjalle lasagnelevy. Lisää levyn päälle ohut kerros jauhelihakastiketta (1/3 osaa kastikkeesta) ja juustokastiketta (¼ osaa kastikkeesta). Siivuta mozzarella ohuiksi siivuiksi ja lisää muutama siivu juustokastikkeen päälle. Toista tämä vaihe niin että lopuksi päällimmäiseksi jää juustokastike.

Ripottele pinnalle ohut kerros juustoraastetta ja paista 200 asteisen uunin keskitasolla n. 15 min kunnes juusto on sulanut ja ruskistunut kauniisti.

Inspiroivia herkkuhetkiä sulle!

Leave a Comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

*