Parempi lasagne

Parempi lasagne – Herkkuja arkeen ja juhlaan

 

Herkullinen lasagne Herkkupuodin ohjeella syntyy helposti ja nopeasti. Herkkupuodin tuotteista valmistin super herkullisen lasagnen, joka kuuluu heidän reseptit valikoimaan. Kassissa tulee lasagneen kuuluvat ainekset ja reseptit. Loistava idea kun pää lyö tyhjää ja haluaa valmistaa jotain herkullista.

parempi lasagne
Parempi lasagne
Parempi lasagne
Näitä aineksia on käytetty  valmistukseen:
– Filotea lasagnelevyt 250 g
– Alfieri ligurialainen pesto 180 g
– Gran Cucina tomaattikastike 700 g


Parempi lasagne

6 hengelle. Aktiivinen valmistusaika n. 10 minuuttia.

 400 g naudan jauhelihaa 

• 700 g Gran Cucina tomaattikastiketta 

• 1-2 tl sokeria 

• 2-3 valkosipulinkynttä

• 2-3 rkl Alfieri ligurialaista pestoa 

• suolaa ja pippuria myllystä 

• 1/3 nippua tuore basilikaa 

• 1 pkt Filotea lasagnelevyjä 

• 1 prk juoksevaa Cheddar Koskenlaskijaa (voit halutessasi notkistaa juustokastiketta n. 1 dl maitoa) 
(Käytin kevyttä maustamatonta tuorejuustoa).

• 1 dl juustoraastetta (Käytin 10% juustoa)

• 1 pallo mozzarellaa 

• päälle juustoraastetta

Silppua valkosipuli pieneksi ja paista se pannulla yhdessä jauhelihan kanssa. Mausta oman maun mukaan suolalla ja mustapippurilla. 

Lisää joukkoon tomaattikastike, keitä hiljalleen muutama minuutti ja mausta sokerilla. Lisää joukkoon pesto, pieneksi silputtu basilika sekä suolaa ja mustapippuria maun mukaan. Anna kastikkeen porista hiljalleen juustokastikkeen valmistuksen ajan. Kuumenna kattilassa Koskenlaskija ja juustoraaste kokoajan hämmentäen kunnes seos notkistuu. (Voit halutessasi lisätä joukkoon maidon.) 

Voitele vuoka ja aseta pohjalle lasagnelevy. Lisää levyn päälle ohut kerros jauhelihakastiketta (1/3 osaa kastikkeesta) ja juustokastiketta (¼ osaa kastikkeesta). Siivuta mozzarella ohuiksi siivuiksi ja lisää muutama siivu juustokastikkeen päälle. Toista tämä vaihe niin että lopuksi päällimmäiseksi jää juustokastike.

Ripottele pinnalle ohut kerros juustoraastetta ja paista 200 asteisen uunin keskitasolla n. 15 min kunnes juusto on sulanut ja ruskistunut kauniisti.

kysely

Leave a Comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

*