Pinaattimunakas raejuusto täytteellä

Pinaattiletut raejuusto täytteellä

Paljon proteiinia, paljon kasviksia ja paljon makua. Pinaattimunakas on loistava kevyt lounas. Tähän pinaattilettuun valitsin keveymmän täytteen, raejuustosta, tomaateista, sipulista ja avokadosta. Vaihtelua saat vaihtelemalla täytteitä. Letuissa olen käyttänyt täysjyvävehnäjauhoja ja pinaattina tuoretta babypinaattia, siitä lettujen kaunis kirkas vihreä väri.

Pinaattiletut raejuusto täytteellä

Recipe by Avokadoau0026SitruunaaCourse: LounasDifficulty: Helppo
Servings

5

isoa lettua
Prep time

10

minutes
Cooking time

5

minutes

Ainekset:

  • 2 isoa kananmunaa

  • 100 g babypinaattia

  • 1,5 dl mantelijuomaa, kauramaitoa, maitoa tai vettä

  • 1 dl täysjyvävehnäjauhoja (60 g)

  • yrttimaustetta tai tuoreita yrttejä oman maun mukaan

  • suolaa ja ripaus mustapippuria

  • Täyte
  • Raejuustoa

  • punasipulia tai kevätsipulia

  • kirsikkatomaatteja

  • suplaa ja mustapippuria

  • (Avokadoa)

  • tuoteita yrttejä basilikaa tai runsaasti korianteria

Valmistus ohjeet:

  • Laita pinaatti, neste ja munat blenderiin. Sekoita ja lisää jauhot. Mausta suolalla ja yrteillä. Sekoita tasaiseksi.
  • Valmistele täyte. Sekoita raejuusto, pilkotut tomaatit, silputut sipulit keskenään. Mausta mustapippurilla ja suolalla.
  • Kaada tilkka öljyä pannulle. Kaada ohuelti taikinaa pannulle ja paista pari minuuttia molemmin puolin keskilämmöllä.
  • Täytä letut raejuusto seoksella.
Pinaattimunakas raejuusto täytteellä
Pinaattiletut raejuusto täytteellä

Leave a Comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

*