Sieni-lehtikaali-feta burritot

Sieni-lehtikaali-feta burritot

Rapean tortillakuoren sisällä kananmunaa lehtikaalia, sieniä ja fetaa. Kuulostaa hyvälle vai mitä? Burritot sopivat kevyeksi lounaaksi tai iltapalaksi. Olisi myös loistava aamupala jonka voi ottaa vaikka mukaan ja burritot voi tehdä valmiiksi jo edellisenä päivänä.

Burritot:

  • oliiviöljyä paistamiseen
  • pieni sipuli tai 1/2 iso
  • herkkusieniä
  • lehtikaalia pari kouralllista
  • 4 kananmunaa
  • fetaa 1/3 pkt (Apetina 8%)
  • mustapippuria
  • oreganoa
  • (cayennepippuria)
  • suolaa
  • 4 kpl täysjyvätortillalevyä
Sieni-lehtikaali-feta burritot

Kuumenna pannu ja lisää tilkka oliiviöljyä. Lisää sipulit ja pienityt herkkusienet. Paista pari minuuttia.

Lisää pienitty lehtikaali ja paista pari minuuttia lisää. Kun vihannekset paistuu, sekoita silläaikaa munat ja mausteet sekaisin. Lisää munamassa pannulle ja sekoittele kunnes munaseos on hyytynyt.

Pienennä fetapalaa haarukalla ja lisää se pannulle munaseoksen joukkoon. Sekoita.

Lisää täyte keskelle tortillaa ja lisää halutessasi juustoraastetta päälle. Kääri tortillat nyyteiksi. Grillaa tortillakääröjä hetken aikaa esim voileipägrillissä tai paistinpannulla tai syö sellaisenaan.

Vinkki: jos lehtikaali tuntuu vieraalta ajatukselta, kokeile laittaa babypinaattia sen tilalle.

Sharing is caring!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Käytän evästeitä, jotta voin antaa sinulle parhaan kokemuksen sivustolla. Jos jatkat tämän sivuston käyttöä, hyväksyt evästeet.
Ok
Privacy Policy