Terveellinen suklaakastike ilman lisättyä sokeria

20200415 194955

Terveellinen suklaakastike – tämä kastike on sellainen. Yksinkertainen valmistaa, vähärasvainen ja siinä ei ole käytetty ollenkaan sokeria. Makeus suklaaseen saadaan taateleista. Terveelliseksi kastiketta ei uskoisi, sillä se on niin herkullista.

Suklaakastike sopii kastikkeeksi, levitteeksi, kuorrutteeksi tai vaikka dippailuun. Jos haluat herkutella todella terveellisesti, nauti suklaakastike hedelmien tai itsetehdyn jääjugurtin kanssa.

Suklaakastiketta voi syödä sekä kylmänä, että lämpimänä. Kastike on paksumpaa kylmänä. Suklaakastikeen ohjeen olen löytänyt Lavidafrescan sivuilta.

20200415 195245

Terveellinen suklaakastike ilman lisättyä sokeria

  • Ainekset:
  • 150 g pehmeitä taateleita n. 12 kpl
  • 3 1/2 dl sokeritonta mantelimaitoa
  • 3 ½-4 rkl raakakaakaojauhetta
  • 2 tl vanilijauutetta
  • ripaus laadukasta suolaa (Maldon)

  • Poista taateleista kivet ja laita ne cashewmaidon kanssa blenderiin. Soseuta tasaiseksi.
  • Kaada seos pieneen kattilaan ja kuumenna kiehumispisteeseen. Vähennä lämpöä ja hämmennä seosta koko ajan n. 10 minuutin ajan, kunnes kastike on hieman paksuuntunut.
  • Ota kattila pois levyltä ja sekoita joukkoon raakakaakaojauhe, suola sekä vanilijauute. Sekoita kunnes kastike on tasaista.
  • Kaada kastike lasipulloon tai purkkiin ja anna jäähtyä hetki.
  • Kastike on valmista ja voit tarjoilla sen lämpimänä tai kylmänä.

Kokeile suklaakastiketta vaikka näiden uunipäärynöiden kanssa https://avokadoajasitruunaa.fi/uunipaarynat-suklaakastikkeella/

?c=14366&m=1700512&a=370854&r=&t=html
Terveellinen suklaakastike ilman lisättyä sokeria

Sharing is caring!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Käytän evästeitä, jotta voin antaa sinulle parhaan kokemuksen sivustolla. Jos jatkat tämän sivuston käyttöä, hyväksyt evästeet.
Ok
Privacy Policy