Tomaatti-basilika couscous

Tomaatti-basilika couscous

Kirsikkatomaatteja, tuoretta basilikaa ja mozzarellaa yhdistettynä helmi couscousiin. Annos maistuu sellaisenaan tai voit esim syödä sen kasvispyöryköiden kera.

Tomaatti-basilika couscous

Tomaatti-basilika couscous

Recipe by Avokadoau0026SitruunaaCourse: LounaatDifficulty: Helppo
Servings

4

servings
Prep time

10

minutes
Cooking time

30

minutes

Ainekset:

  • 2 tl oliiviöljyä

  • 2 shalottisipulia

  • 4 valkosipulinkynttä

  • 150 g herkkusieniä

  • 3 dl helmi coucsousia

  • 4-5 dl vettä

  • 1 kasvisliemikuutio

  • 200 g kirsikkatomaatteja

  • 1/2 tl timjamia

  • mustapippuria

  • 60 g babypinaattia

  • kourallinen tuoretta basilikaa

  • 1 pussi mini mozzarellapalloja

Valmistus ohjeet:

  • Kuumenna öljy, lisää silputut sipulit. Kuulota pari minuuttia. Lisää viipaloidut sienet. Paista pari minuuttia, kunnes sienet alkavat ruskistua. Lisää couscous, vesi, liemikuutio ja puolitetut tomaatit. Mausta pippurilla ja timjamilla. Anna hautua n. 20 minuuttia. Lisää tarvittaessa vettä.
  • Lisää pinaatti ja basilika, keitä vielä pari minuuttia. Maista ja mausta tarvittaessa.
  • Jaa couscous lautasille. Ripottele mozzarella pallot päälle ja koristele tuoreella basilikalla.
Tomaatti-basilika couscous
Tomaatti-basilika couscous

Leave a Comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

*