Airfryerilla valmistetut rapeat tacolastut ja herkullinen avokadodippi

Airfryerilla valmistetut rapeat tacolastut ja herkullinen avokadodippi

Kaipaatko herkullista ja rapeaa välipalaa tai alkupalaa? Airfryerilla valmistetut tacolastut ovat loistava vaihtoehto, joka tyydyttää napostelun tarpeen. Pariksi voit valmistaa herkullisen avokadodipin, joka kruunaa makunautinnon.

Airfryerilla valmistetut tacolastut ovat terveellisempi vaihtoehto perinteisille, uppopaistetuille lastuille. Voit käyttää maissi- tai vehnätortilloja, jotka leikkaat kolmioiksi. Sivele tortillat kevyesti öljyllä ja mausta haluamillasi mausteilla, kuten suolalla, paprikajauheella tai cayennepippurilla. Laita lastut Airfryerin koriin ja paista ne rapeiksi ja kullanruskeiksi. Parhaan tuloksen saavuttamiseksi muista seurata Airfryerin valmistajan suosituksia aika- ja lämpötilansäädöissä.

Kun tacolastut ovat valmiit, on aika valmistaa herkullinen avokadodippi. Halkaise kypsä avokado ja poista siemen. Lusikoi avokadon hedelmäliha kulhoon ja muussaa haarukalla tasaiseksi massaksi. Lisää joukkoon puristettua sitruunan tai limetin mehua, hienonnettua sipulia, silputtua korianteria, ripaus suolaa ja pippuria. Sekoita ainekset hyvin yhteen.

Dipin kermainen ja raikas maku sopii täydellisesti yhteen rapeiden lastujen kanssa. Voit myös kokeilla erilaisia dippikastikkeita, kuten salsaa tai jugurttikastiketta, vaihtelun vuoksi.

Sisältää mainoslinkkejä, mainoslinkit merkitty *-merkillä.

Airfryerilla valmistetut rapeat tacolastut ja herkullinen avokadodippi
Airfryerilla valmistetut rapeat tacolastut ja herkullinen avokadodippi
Airfryerilla valmistetut rapeat tacolastut ja herkullinen avokadodippi

Täällä lisää nacho ohjeita:

Nachopelti-ruisleivasta
Kukkakaalinachot
Kotitekoiset-tortillasipsit

Rakastan Cosori Premiumia! 💕 Tämä monitoiminen keittiötaikuri tekee ruoanlaitosta helppoa ja herkullista. Käytä alennuskoodia avokadoa15 ja saat oman Cosori Premiumisi upealla alennuksella!

Airfryerilla valmistetut rapeat tacolastut ja herkullinen avokadodippi

Recipe by Avokadoa ja SitruunaaCourse: Väli- ja iltapalat, ViikonloppuherkutDifficulty: Helppo
Prep time

10

minutes
Cooking time

5

minutes

Ainekset:

  • Tortillalättyjä (maissi- tai vehnätortilloja)

  • Öljyä (esim. oliiviöljyä) ruiskupullossa
    käytän monesti sitruunan makuista oliiviöljyä

  • Suolaa maun mukaan
    Käytän monesti Pan suolan yrttimineraalisuolaa

  • Avokadodippi
  • 2 kypsää avokadoa

  • 1 valkosipulinkynsi, murskattuna

  • 2 rkl hienonnettua punasipulia

  • 2 rkl hienonnettua tuoretta korianteria

  • 1 rkl tuoretta limen- tai sitruunanmehua

  • Suolaa ja mustapippuria maun mukaan

Valmistus ohjeet:

  • Leikkaa tortillalätyt komioiksi. Suikuta öljyä keveysti tortiloille niin että ne peittyvät öljyyn. Ripottele suolaa päälle. Laita ne sitten airfryerin koriin. Laita kerrallaan max 3 tortillalättyä kolmioina.
  • Paahda tortillakolmioita airfryerissa 170-180 asteessa 4-7 minuuttia. Heiluttele välillä. Katso etteivät ne pala, palavat herkästi. Lämpötila ja aika riippu paljon airfyerista.
  • Avokadodippi
  • Halkaise avokadot, poista kivet ja kaavi hedelmäliha lusikalla kulhoon. Lisää murskattu valkosipulinkynsi, hienonnettu punasipuli, tuore korianteri ja limettimehu avokadon joukkoon. Soseuta ainekset haarukalla tai tehosekoittimessa tasaiseksi tahnaksi.
    Mausta avokadodippi suolalla ja mustapippurilla maun mukaan. Anna dipin maustua jääkaapissa noin 30 minuuttia ennen tarjoilua.
  • Nauti Nachot avokadodipin kera. Nauti!
Airfryerilla valmistetut rapeat tacolastut ja herkullinen avokadodippi

Leave a Comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

*