Banaanigranola

Banaanigranola

 

Gluteiiniton ja vegaaninen granola, johon laitetaan banaanileivän raaka-aineita. Granola on varsin helppo valmistaa ja lopputulos on herkullinen. Lisää granolaa esim. jogurtin ja rahkan joukkoon ja lisää halutessasi banaaniviipaleita ja mehukeittoa.

Kurkkaa nämäkin granola ohjeet:
Appelsiinilla-maustettu-granola
2-x-granolajauhe
Itsetehty-granola

Banaanigranola

Jogurttirahka granolalla ja marjasoseella:
1 dl rahkaa, 2 dl maustamatonta jogurttia, banaanigranolaa, marjasosetta ja banaanisiivuja. Halutessasi voit lisätä hunajaa.

Banaanigranola

Banaanigranola

Recipe by Avokadoa&SitruunaaCourse: Aamu- ja välipalatDifficulty: Helppo
Prep time

15

minutes
Baking time

50

minutes

Ainekset:

  • 5 dl (gluteiinittomia) kaurahiutaleita

  • 2,5 dl pähkinöitä (esim. pekaani ja saksanpähkinä)

  • 2,5 dl paahdettua rouhittua pellavaa

  • 1 tl kanelia

  • 0,5-0,75 dl sulatettua kookosöljyä

  • 0,5 dl vaahterasiirappia tai hunajaa

  • 1tl vanilijauutetta

  • 1 muussattu ruskea banaani

Valmistus ohjeet:

  • Kuumenna uuni 150 asteeseen.
  • Yhdistä kulhossa kaurahiutaleet, rouhitut pähkinät, pellavarouhe ja kaneli.
  • Lisää joukkoon sulatettu kookosöljy, vaahterasiirappi ja muussattu banaani. Sekoita hyvin.
  • Levitä granola seos tasaiseksi levyksi leivinpaperin päälle.
  • Laita granola uuniin n. 45-50 minuutin ajaksi. Käännä pari kertaa paiston välillä.
  • Anna jäähtyä kunnolla. Granolasta tulee mureampaa kun antaa jäähtyä kunnolla.
  • Murentele sopiviksi paloiksi ja laita ilmatiiviiseen astiaan.
Banaanigranola

Leave a Comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

*