Hedelmä jääpalat

Kerrokselliset hedelmä jääpalat eikö olekkin aika veikeän näköisiä. Kun laitat niitä muutaman soodaveden tai tavallisen veden joukkon, saat ihanan raikaan ja viileän makujuoman. Käytä hedelmä jääkuutioita myös drinkkeihin, antavat makua ja näytävät hauskoilta drinkkilasissa.

Hedelmä jääpalat on helppo valmistaa joko valmiista mehuista tai sitten itsepuristetuista hedelmistä. Voit tehdä jääkuutiot useista eri mauista kerroksisttain tai sitten pelkästään yhdestä mausta. Jos teet yhden maun jääpaloja, voit laittaa jääpalan sisään hedelmän- tai marjojen paloja paloja.

Näissä mun jääpaloissa on käytetty valmiita kaupan mehuja, mansikka, mango, porkkana, appelsiini ja raparperi. Itse puristelin mehua persikoista, mangosta ja sitruunasta. Kaikkia mehuja ja hedelmiä voi käyttää jääpaloissa, kannattaa valita sellaiset maut jotka sopivat yhteen.

Kerrokselliset hedelmä jääpalat

Tarvitset:
Erilaisia hedelmämehuja 2-3 kpl ja jääpalamuotteja.

Valmistus:
Kaada lusikalla mehua muotin pohjalle 1/3 osan verran. Laita pakastimeen n. 30 min ajaksi. Kun edellinen kerros on jäätynyt lusikoi toinen kerros päälle ja jäähdytä. Toista kolmas kerta. Kun kuutiot ovat jäätyneet, poista kuutiot muoteista. Silikonisista muotiesta kuutiot lähtee helposti. Jos kuitenkin tuntuu että kuutiot ei irtoa, voi käyttää muotin pohjan lämpimän veden alla.

Lisää kuutiot kylmän juoman joukkoon ja nauti !

Leave a Comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

*