Helpot jogurtti-ruisrieskat

Helpot jogurtti-ruisrieskat

 

Jogurtti-ruisrieskat on todella helppo valmistaa. Kaikki aineet sekoitetaan sekaisin, annetaan levätä 20 minuuttia ja nostellaan taikinasta keot pelllin päälle ja sitten uuniin. Tämä helpompaa ei leivän teko voisi olla.

Tämä ruisrieska ohje on otettu K-ruoka sivustolta.

Helpot jogurtti-ruisrieskat
Helpot jogurtti ruisrieskat

Helpot jogurtti-ruisrieskat

Recipe by Avokadoa&SitruunaaCourse: Suolainen leivonta
Servings

6-7

servings
Prep time

30

minutes
Cooking time

15

minutes

Ainekset:

  • 2 dl kreikkalaista jogurttia

  • 1 rkl öljyä

  • 2 dl ruisjauhoja

  • 1/2 tl suolaa

  • 1-1,5 tl hunajaa

  • 0,5 tl ruokasoodaa

Valmistus ohjeet:

  • Sekoita jogurtin joukkoon öljy. Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää ne jogurtin joukkoon. Sekoita tasaiseksi. Peitä kulho kelmulla ja jätä huoneenlämpöön noin 20 minuutiksi.
  • Nostele taikinasta 6-7 kekoa leivinpaperin päälle pellille. Taputtele jauhotetuilla käsillä tasaisiksi rieskoiksi. Tee haarukalla reikiä rieskoihin. Paista 225-asteessa noin 15 minuuttia.
Helpot jogurtti-ruisrieskat

Leave a Comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

*