Helppo tuorepuuro marjajuomasta

Helppo tuorepuuro marjajuomasta

Marjainen tuorepuuro on todella helppo ja nopea valmistaa. Voit valmistaa illalla tuorepuuron valmiiksi aamua varten ja napata sitten vaikkapa puuron mukaasi. Tuorepuuro on myös loistava välipala. Tuorepuuroja voi varioida mielensä mukaan ja niihin on helppo saada vaihtelua. Tässä tuorepuurossa päivän marjat on lisätty nesteenä, Berrie-juoman muodossa. Tuoreita marjoja voi lisätä puuron päälle ja oman maun mukaan esim. hedelmäpaloja, siemeniä, pähkinöitä tai vaniljaa. Jos kaipaat annokseen lisää proteiinia, voit lisätä tuorepuuron joukkoon 2 rkl proteiinijauhetta.

Sisältää mainoslinkkejä, mainoslinkit merkitty *-merkillä.

Tiesitkö, että suomalaisten ravitsemussuositusten mukaan marjoja tulisi nauttia 1 dl päivittäin? *Roberts Berrie halusi tehdä marjojen syömisen mahdollisimman helpoksi ja kehitti sitä varten juotavia marjatuotteita. 

Roberts Berrie-juoman voit vaikkapa napata kiireessä mukaasi ja nauttia esim. välipalana tai treenin jälkeen. Berrie-juoma toimii loistavasti jogurttiannoksessa, voit kaataa sen jogurtti-rahka-annoksen päälle ja lisätä vielä halutessasi granolaa tai pähkinöitä.

Mehuja voi tilata näppärästi kotiinkin. Koodilla SONJABERRIE saat veloituksettoman perille toimituksen, sekä lisäksi 1. tilauksen yhteydessä Berrie 6-pack kaupan päälle, kun teet kestotilauksen. Kestotilaus ei sido mihinkään ja sen voi peruuttaa tai sitä voi muuttaa milloin tahansa. *https://robertsberrie.com/pages/berrie-kestotilaus

Helppo tuorepuuro marjajuomasta
Helppo tuorepuuro marjajuomasta

Voisit pitää myös näistä resepteistä
Mustikka-chiahilloa-ja-jogurttia
Smoothiekulho-x-2

Helppo tuorepuuro marjajuomasta

Recipe by Avokadoau0026SitruunaaCourse: HerätysDifficulty: Helppo
Servings

1

servings
Prep time

5

minutes
Total time

1

hour 

Ainekset:

  • 1 dl kaurahiutaleita

  • 1 prk Roberts Berrie Villimustikka (tai joku muu maku)

  • 1 dl maustamatonta rahkaa (tai maustamatonta jogurttia)

  • 2 tl chia-siemeniä

  • 2 tl hunajaa

  • 1-2 rkl pähkinämurua

  • (2 rkl maustamatonta proteiinijauhetta)

Valmistus ohjeet:

  • Sekoita kaurahiutaleet, Berrie-juoma, rahka, chia-siemenet, hunaja ja pilkotut/murskatut pähkinät keskenään sekaisin lusikalla. Lisää halutessasi myös maustamatonta proteiinijauhetta. Laita seos kannelliseen purkkiin.
  • Anna tuorepuuron tekeytyä kylmässä vähintään parin tunnin ajan tai yön yli.
  • Lisää haluamasi lisäkkeet puuron päälle.
Helppo tuorepuuro marjajuomasta
Helppo tuorepuuro marjajuomasta

Leave a Comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

*