Jauheliha-kasvispannu risiin tai pastan kanssa

Jauheliha-kasvispannu risiin tai pastan kanssa

Totta puhuen, välillä arjen kiireessä tuntuu siltä, että ruoanlaittoon ei yksinkertaisesti ole tarpeeksi aikaa. Onneksi on olemassa nopeita ja helppoja ruokia, jotka valmistuvat lähes itsestään, ja tämä jauheliha-kasvispannu on yksi niistä.

Tämän ruoan valmistaminen on suorastaan lastenleikkiä. Kun riisi tai pasta kiehuu liedellä, voit heittää jääkaapin kasvislokerosta löytyvät ylijäämät pannulle. Herneet, porkkanat, paprikat – mikä tahansa käy! Jauhelihan ja kasvisten seuraksi lisätään vielä ripaus basilikaa, joka antaa ruoalle ihanan maun. Ja loppusilauksena tuorejuusto, joka tuo ruokaan pehmeyttä ja kermaisuutta.

Tämä jauheliha-kasvispannu on erinomainen esimerkki siitä, kuinka hyvän ruoan valmistaminen ei välttämättä vaadi tuntien uurastusta keittiössä. Tarvitset vain muutaman raaka-aineen ja parikymmentä minuuttia aikaa. Ja mikä parasta, tämä ruoka on todella monikäyttöinen – voit vaihdella kasviksia ja mausteita mielesi mukaan, ja se maistuu aina yhtä herkulliselta. Joten seuraavan kerran, kun kiire painaa päälle, muista tämä helppo ja nopea jauheliha-kasvispannu

Jauheliha-kasvispannu
Jauheliha-kasvispannu risiin tai pastan kanssa
Paistettu jauheliha-kasvisriisi

Jos haluat lisää herkullisia reseptejä, kannattaa tarkistaa nämäkin reseptit:

Maukas-jauheliha-kasviswokki
Jauheliha-herkkusienikastike
Tomaattinen-jauheliha-pastakeitto

Jauheliha-kasvispannu risiin tai pastan kanssa

Recipe by Avokadoau0026SitruunaaCourse: LounaatDifficulty: Helppo
Servings

4

servings
Prep time

10

minutes
Cooking time

10

minutes

Ainekset:

  • 400 g jauhelihaa tai kasvisjauhista tai vastaavaa

  • 3 porkkanaa

  • 1 sipuli

  • 1 tl paprikamaustetta

  • suolaa ja mustapippuria

  • 2 tl pizzamaustetta tai basilikaa

  • Extrat: valkosipulia, chilimaustetta

  • n. 150 g (kevyt) maustamatonta tuorejuustoa
    (esim. Viola)

  • kourallinen tuoretta pinaattia

  • Lisäksi
  • 200 g riisiä tai pastaa

  • tuoretta basilikaa

Valmistus ohjeet:

  • Keitä riisi tai pasta pakkauksen ohjeen mukaan.
  • Raasta porkkanat, pilko sipuli. Ruskista jauheliha öljyssä kuumalla pannulla. Lisää porkkanaraaste ja sipuli jauhelihan joukkoon ja kypsennä muutama minuutti. Mausta suolalla, pippurilla ja pizzamusteella (tai basilikamausteella). Lisää lopuksi pinaatti, tuore basilika silppu ja tuorejuusto. Sekoita ja kuumenna. Maista ja mausta tarvittaessa.
  • Sekoita riisi tai pasta joukkoon. Nauti!
Jauheliha-kasvispannu risiin tai pastan kanssa

Leave a Comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

*