Katkarapu avokadopasta

Katkarapu-avokadopasta

Katkarapu-avokadopastan valmistukseen ei mene kuin 20 min. Helppoa arkiruokaa tämä siis. Laitan yllättävän harvoin pastaruokia, mutta avokadopasta maistuu takuuvarmasti aina ja siihen vielä joukkoon katkarapuja, ei voi olla kuin hyvää.

Avokadokatkarapupasta
Print

Katkarapu-avokadopasta

  • Difficulty:Easy
  • Prep Time:15 mins
  • Cook Time:10 mins
  • Serves:2
  • Freezable:No

Nutrition per portion

Ingredients
  • 2 pientä avokadoa
  • 2 rkl korianteria silputtuna
  • 2 rkl tillliä silputtuna
  • 1 rkl punaviinietikkaa
  • 1 valkosipulinkynsi
  • (tabascoa)
  • 1 tl öljyä
  • 1 rkl sitruunamehua
  • ripaus suolaa, pippuria ja paprikamaustetta
  • 2 henkilölle pastaa 80-120 g
  • katkarapuja n. 180g
Method
  1. Keitä pasta pakkauksen ohjeiden mukaisesti aldenteksi
  2. Tee silläaikaa avokadokastike. Laita blenderiin pienityt avokadot, yrtit ja mausteet. Sekoita kunnes seos on tasaista. Maistele ja lisää mausteita tarvittaessa.
  3. Marinoi katkarapuja esim. suolalla, valkosipulijauheella ja paprikalla.
  4. Paista marinoituja rapuja pari minuuttia ja lisää pastan joukkoon avokadokastikkeen kanssa. Sekoita kaikki sekaisin ja nauti !

Sharing is caring!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Käytän evästeitä, jotta voin antaa sinulle parhaan kokemuksen sivustolla. Jos jatkat tämän sivuston käyttöä, hyväksyt evästeet.
Ok
Privacy Policy