Pellillinen uuniperunoita tonnikalatäytteellä

Pellillinen uuniperunoita tonnikalatäytteellä

Jostain syystä mä olen aina pitänyt uuniperunoista. En tiedä mikä niissä koukuttaa. Nämä murskatut uuniperunat tonnikalatäytteellä on vähän erilainen versio perinteisestä uuniperunasta. Nämä ainekset löytyivät meiltä ja tälläistä tästä nyt tuli :)

Jos haluat lisätä vielä jotain extraa niin suosittelen tätä https://www.avokadoajasitruunaa.fi/maukas-kermaviilikastike/

20200401 174511
Print

Murskatut uuniperunat tonnikalatäytteellä

by:

0,0 rating
  • V
  • GF
  • DF
  • Difficulty:Easy
  • Prep Time:15 mins
  • Cook Time:45 mins
  • Serves:5
  • Freezable:No

Nutrition per portion

Ingredients
  • n.8 kpl perunoita
  • 1 tl öljyä
  • 1 iso sipuli
  • 1-2 kpl punainen paprika
  • tilliä
  • 1/2 pkt Apetit kevyt feta
  • 1/2 prk ricottajuustoa
  • kevätsipulia/ruohosipulia
  • vähän kevyt juustoraastetta
  • sitruunapippuria
  • yrttimaustetta
  • chiliä
  • 2 tlk tonnikalaa vedessä
Method
  • Kuori perunat.  Öljyä kätesi ja pyöräytä perunat kevyesti öljyssä. Halkaiset perunat kahtia. Nosta perunat pellille leivinpaperin päälle. Kypsennä 225-asteisessa uunissa noin 30 minuttia.
  • Pieni sipuli ja paprikat. Lisää pannulle ja kuulosta parin minuutin ajan. Lisää joukkoon valutetut tonnikalat. Ricottajuusto ja mausteet. Sekoita ja maistele tarvitseeko lisätä mausteita.
  • Nosta perunapelti uunista ja paina perunoita lusikalla niin, että peruna murskautuu. Täyte pysyy paremmin perunan päällä.
  • Ripottele perunoille suolaa ja purista päälle sitruunamehua. Laita tonnikalasekoitusta perunoiden pääälle ja lopuksi lisää juustoraaste sekä hienonnettu ruohosipuli.
  • Nosta perunapelti takaisin uuniin ja kypsennä n. 10 min tai kunnes juusto on sulanut ja saanut hiukan väriä.
  • Nauti salaatin ja kermaviilin kanssa, johon on lisätty suolaa, sitruunaa, tilliä sekä ripaus sokeria.

Sharing is caring!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Käytän evästeitä, jotta voin antaa sinulle parhaan kokemuksen sivustolla. Jos jatkat tämän sivuston käyttöä, hyväksyt evästeet.
Ok
Privacy Policy