Paistettu lohi avokadosalsalla

Paistettu lohi avokadosalsalla

Paistettu lohi avokadosalsalla on helppo ja nopea ruoka. Lohi on minusta maukkainta rapeaksi paistettuna ja sitruunamehua siihen päälle. Avokadosalsa sopii loistavasti lohen seurana. Voit syödä kevyemmän annoksen kun syöt lohen kanssa salaattia.

Paistettu lohi avokadosalsalla kahdelle

  • Lohifilettä 250g
  • suolaa ja sitruunapippuria
  • sitruunalohkoja

Avokadosalsa

  • 2 avokadoa
  • 1 paprika
  • 1 tl oliiviöljyä
  • 2 rkl ruohosipulia silputtuna
  • 1-2 rkl tilliä
  • (chiliä)
  • suolaa ja mustapippuria
  • sitruuna- tai limen mehua

Mausta lohifileet suolalla ja pippurilla. Paista lohifileet öljytyllä pannulla muutaman minuutin ajan. Käännä paiston puolivälissä.

Tee salsa. Pieni avokado ja paprika pieniksi kuutioiksi. Silppua tilli sekä ruohosipuli. Lisää öljy sekä mausteet ja sekoita.

Tarjoile lohi salsan ja sitruunalohkojen kanssa. Jos ole tillin ystävä voit ripotella päälle lisää tilliä.

Sharing is caring!