Paistettuja munia, rapeita papuja ja kokojyväleipää

tomaattimunakas

Paistettuja munia, rapeita papuja ja kokojyväleipää on meillä sellainen klassikko viikonloppu aamuisin. Tuon annoksen kun syö niin jaksaa tehdä reippaasti kotityöt :)

Alkuperäinen ohje löytyy Jamie Oliverin kirjasta Arjen superruokaa.

tomaattimunakas
Print

Paistettuja munia, rapeita papuja ja kokojyväleipää

0,0 rating
  • V
  • GF
  • DF
  • Difficulty:Easy
  • Prep Time:5 mins
  • Cook Time:5 mins
  • Serves:2

Nutrition per portion

Ingredients
  • 2 kananmunaa
  • Kirsikkatomaatteja
  • 200g papuja (esim cannelinipapuja)
  • Oliiviöljyä
  • Basilikan oksia
  • Paksua balsamietikkaa
  • Tulista chilikastiketta
  • 2 palaa täysjyväleipää
Method
  • Puolita tomaatit ja siirrä ne kulhoon. Sekoita joukkoon sitruunamehu, tilkka öljyä ja ripaus merisuolaa.
  • Kuumenna paistinpannu. Valuta pavut ja kumoa ne pannulle. Lisää ripaus mustapippuria. Anna paistua viiden minuutin ajan ja ravistele välillä. Papujen pitää paahtua kunnolla niin, että ne posahtavat auki. Laita puoliltetut tomaatit pannulle ja paista parin minuutin ajan.
  • Riko kananmunat pannulle ja peitä kannella. Anna paistua hiljalleen.
  • Paahda leipä. Jaa kanamuna-papuseos lautaselle. Ripottele päälle basilikan lehdet ja nauti. Päälle voi valuttaa balsamietikkaa ja/tai tulista chilikastiketta.

Sharing is caring!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Käytän evästeitä, jotta voin antaa sinulle parhaan kokemuksen sivustolla. Jos jatkat tämän sivuston käyttöä, hyväksyt evästeet.
Ok
Privacy Policy