Ruisleipää kanamunalla ja pinaatilla

Ruisleipää kanamunalla ja pinaatilla

Meidän taloudesta löytyy aina kanamunia, leipää, raejuustoa ja sitruunaa. Lähes aina myös babypinaattia. Tämä resepti on helppo valmistaa kiireessäkin ja maistuu takuu varmasti. Sisältää hyvässä suhteessa proteiinia, hiilihydraatteja ja vitamiineja. Tästä reseptistä riittää yhdelle tai kahdelle syötävää.

Jos pidät pinaatista, kokeile myös pinaatti-chili munakokkelia
https://www.avokadoajasitruunaa.fi/pinaatti-chili-munakokkeli/

Print

Ruisleipää kananmunalla ja pinaatilla

0,0 rating
  • V
  • GF
  • Difficulty:Easy
  • Prep Time:5 mins
  • Cook Time:10 mins
  • Serves:2
  • Freezable:No

Nutrition per portion

Ingredients
  • Kourallinen pinaattia
  • oliiviöljyä
  • kurkumaa
  • suolaa
  • 2 kananmunaa
  • raejuustoa
  • sitruunaa
  • 2 viipaletta täysjyväleipää
  • (Avokadoa)
  • Cayannepippuria
Method
  • Kuumenna tilkka öljyä paistinpannulla. Lisää pinaatinlehdet, kurkuma ja suola. Paista pari minuuttia, kunnes pinaatinlehdet ovat pehmenneet. Nosta seos lautaselle odottamaan.
  • Kuumenna paistinpannu ja riko pannulle kananmunat. Paista kunnes keltuainen on hieman hyytynyt.
  • Paahda ruisleipäviipaleet. Levitä leipien päälle raejuustoa. Lusikoi päälle pinaattiseosta ja nosta päälle kanamunat. Purista päälle sitruunamehua.
  • VINKKI: Voit myös laittaa leivän päälle avokadoa. Paistetun munan päälle voi ripotella cayannepippuria.

Sharing is caring!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Käytän evästeitä, jotta voin antaa sinulle parhaan kokemuksen sivustolla. Jos jatkat tämän sivuston käyttöä, hyväksyt evästeet.
Ok
Privacy Policy