Parsakaalisalaatti

Parsakaalisalaatti

Raikas parsakaalisalaatti suomalaisilla omenoilla ja retiiseillä. Salaatti sopii mainioisti lisäkkeeksi mille tahansa ruualle.

Parsakaali maistuu myös raakana. Käytätkö parsakaalia raakana, kuuluuko parsakaali inhokki vihanneksiisi? Oletko kokeillut parsakaalia salaatissa. Suosittelen kokeilemaan.

Parsakaalisalaatti
Parsakaalisalaatti
Parsakaalisalaatti

Voisit pitää myös tästä salaatista:

Rapea-kukkakaalisalaatti

Parsakaalisalaatti

Recipe by Avokadoa&SitruunaaCourse: Salaatit ja lisäkkeetDifficulty: Helppo
Servings

6-8

servings
Prep time

15

minutes

Ainekset:

  • 1 parsakaali

  • 3 pientä kotimaista omenaa

  • kevätsipulia tai punasipulia

  • 1 pkt retiisejä

  • retiisinversoja tai jotain muita versoja

  • Hunaja-sinappi kastike
  • 3 rkl oliiviöljyä

  • 1-1,5 rkl omenaviinietikkaa

  • 1,5 tl sinappia

  • 1 tl hunajaa

  • 1 valkosipulin kynsi

  • suolaa ja mustapippuria

  • Lisäksi
  • Paahdettuja auringonkukansiemeniä tai pähkinöitä

Valmistus ohjeet:

  • Pieni parsakaali. Käytä myös varret, mutta pieni ne pienemmäksi. Pieni sipulit, retiisit ja omenat suikaleiksi. Lisää saalaattiin myös versot.
  • Sekoita kastikeainekset sekaisin ja tarkista maku.
  • Sekoita kastike salaatin joukkoon ja anna maustua jääkaapissa puolisen tuntia.
  • Ripottele salaatin päälle paahdetut siemenet.
Parsakaalisalaatti
Parsakaalisalaatti

Leave a Comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

*