Tortillat paahdetuilla kikherneillä ja kasviksilla

Tortillat paahdetuilla kikherneillä ja kasviksilla

Raikasta ja herkullista. Kikherneet maustetaan ja paahdetaan uunissa. Uunissa niistä tulee aivan ihanan makuisia.Tortillan sisälle laitetaan myös suikaloitua kaalia, sipulia, tomaattia ja koranteria. Koko settiä raikastamaan valmistin jogurttikastikkeen. Käytin tässä ohjeessa SantaMarian uusia punajuuri- ja porkkanatortilla levyjä.

Tortillat paahdetuilla kikherneillä ja kasviksilla

Kikherne tortillat

Recipe by Avokadoa&SitruunaaCourse: PikkusuolaisetDifficulty: helppo
Servings

4

servings
Prep time

15

minutes
Cooking time

15

minutes

Ainekset:

  • Kikherneet
  • 1 purkki kiherneita

  • 1 tl oliiviöljyä

  • ripaus cayennepippuria

  • 1 tl paprikamaustetta

  • suolaa

  • Tortillan sisälle
  • Tortillakuoria

  • punakaalia

  • salaattia

  • chilirenkaita

  • tuoretta korianteria

  • punasipulia

  • kirsikkatomaatteja

  • Jogurttikastike
  • 300 g kreikkalaista jogurttia (6%)

  • 2 valkosipulin kynttä

  • 2 tl limen tai sitruunan mehua

  • 1 tl hunajaa

  • tuoreita yrttejä esim. korianteria tai lehtipersiljaa

  • suolaa ja rouhittua mustapippuria

Valmistus ohjeet:

  • Kuumenna uuni 200 asteeseen. Levitä kikherneet uunipellille. Sekoita kikherneiden joukkoon öljy ja mausteet. Laita kikherneet paahtumaan uuniin n. 15 min ajaksi.
  • Valmista kastike sekoittamalla kaikki aineet yhteen.
  • Suikaloi ja pieni kaikki kasvikset.
  • Lämmitä tortillaletut ja täytä kasviksilla, paahdetuilla kikherneillä ja jogurttikastikkeella.

Notes

  • Voit paahtaa kirsikkatomaatit uunissa
Tortillat paahdetuilla kikherneillä ja kasviksilla
Tortillat paahdetuilla kikherneillä ja kasviksilla
Tortillat paahdetuilla kikherneillä ja kasviksilla

Leave a Comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

*