kukkakaalisalaatti

Rapea kukkakaalisalaatti

Kukkakaali on todella hyvää raakana, se sopii todella hyvin salaatteihin ja dippailuun.

Tässä rapeassa kukkakaalisalaatissa on kahta erilaista kukkakaalia, retiisejä, kurkkua, tomaatteja, punasipuleja, oliiveja ja lehtipersiljaa. Joukkoon sekoitetaan sitruksinen öljykastike. Salaatissa on ihanasti suutuntumaa.

Rapea kukkakaalisalaatti

Täältä löydät lisää samanlaisia salaatteja:
Kukkakaali-kurkkusalaatti
Paahdettu-kukkakaali-salaatti
Herkullinen-rucolasalaatti
Paahdettu-juuressalaatti

Rapea kukkakaalisalaatti

Recipe by Avokadoa&SitruunaaCourse: Salaatit ja lisäkkeetDifficulty: Helppo
Servings

4

servings
Prep time

15

minutes

Ainekset:

  • Salaatti
  • 1 kukkakaali

  • 1/2 kurkku

  • kirsikkatomaatteja

  • 1 punasipuli

  • retiisejä

  • oliiveja

  • 1/2 punttia lehtipersiljaa

  • Kastike:
  • 2 rkl oliiviöljyä

  • 1/2 rkl sitruunamehua

  • Loraus hunajaa

  • 1 valkosipulin kynsi murskattuna

  • suolaa ja mustapippuria

Valmistus ohjeet:

  • Huuhtele ja pieni kasvikset.
  • Tee kastike: Lisää aineet pieneen kannelliseen astiaan ja ravista kunnes kastike on kunnolla sekaisin.
  • Lisää kastike salaatin joukkoon ja nauti salaatti sellaisenaan tai ruuan lisänä.
Rapea kukkakaalisalaatti

Leave a Comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

*