Uunipaprikat halloumilla

Uunipaprikat halloumilla

Uunipaprikat halloumilla, aurinkokuivatuilla tomaateilla ja pinjansiemenillä. Paprikat on todella simppelit valmistaa. Näitä voi syödä vaikkapa iltapalaksi, mutta ovat oivallisia alkupalana tai lisäkeenä.

Uunipaprikat halloumilla

Katso myös:

Täytetyt-paprikat-linssi-taytteella

Uunipaprikat halloumilla

Recipe by Avokadoa&SitruunaaCourse: Salaatit ja lisäkkeetDifficulty: Helppo
Servings

4

servings
Prep time

5

minutes
Cooking time

15

minutes

Ainekset:

  • 3-4 paprikaa

  • loraus hyvää oliiviöljyä

  • mustapippuria

  • aurinkokuivattuja tomaatteja kuivattuna tai vedessä (tai öljyssä)

  • 250 g halloumia

  • Lopuksi
  • tuoretta persiljaa tai basilikaa

  • paahdettuja pinjansiemeniä

Valmistus ohjeet:

  • Kuumenna uuni 225 asteeseen. Laita paprikat uunivuokaan leikkauspinta alaspäin. Lorauta oliiviöljyä päälle. Anna paistua 5 minuuttia.
  • Ota uunista ja rouhaise mustapippuria paprikan sisälle sekä1- 2 kpl pieniksi silputtuja aurinkokuivattuja tomaatteja ja halloumia. Laita paprikat takaisin uuniin n. 10 min ajaksi niin, että paprikat ovat sopivan kypsiä ja saaneet väriä. Ripottele paprikoiden päälle persiljaa tai silputtua tuoretta basilikaa sekä paahdettuja pinjansiemeniä.
Uunipaprikat halloumilla

Leave a Comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

*