Uunipaprikat halloumilla, aurinkokuivatuilla tomaateilla ja pinjansiemenillÀ. Paprikat on todella simppelit valmistaa. NÀitÀ voi syödÀ vaikkapa iltapalaksi, mutta ovat oivallisia alkupalana tai lisÀkeenÀ.

Katso myös:
TĂ€ytetyt-paprikat-linssi-taytteella
Uunipaprikat halloumilla
Course: Salaatit ja lisÀkkeetDifficulty: HelppoServings
4
servingsPrep time
5
minutesCooking time
15
minutesAinekset:
3-4 paprikaa
loraus hyvÀÀ oliiviöljyÀ
mustapippuria
aurinkokuivattuja tomaatteja kuivattuna tai vedessÀ (tai öljyssÀ)
250 g halloumia
- Lopuksi
tuoretta persiljaa tai basilikaa
paahdettuja pinjansiemeniÀ
Valmistus ohjeet:
- Kuumenna uuni 225 asteeseen. Laita paprikat uunivuokaan leikkauspinta alaspÀin. Lorauta oliiviöljyÀ pÀÀlle. Anna paistua 5 minuuttia.
- Ota uunista ja rouhaise mustapippuria paprikan sisÀlle sekÀ1- 2 kpl pieniksi silputtuja aurinkokuivattuja tomaatteja ja halloumia. Laita paprikat takaisin uuniin n. 10 min ajaksi niin, ettÀ paprikat ovat sopivan kypsiÀ ja saaneet vÀriÀ. Ripottele paprikoiden pÀÀlle persiljaa tai silputtua tuoretta basilikaa sekÀ paahdettuja pinjansiemeniÀ.